prostě můj blog,no

Stanování

Takže, hádejte, proč jsem byla přes víkend pryč? Protože... jsme měli stanování se školou. A upřímně, znova bych tam nejela. Proč? Tady jsou důvody:

1.Kluci nám furt lezli do stanu a kradli nám tam věci(No,co čekáš, že nám budou nosit snídani do postele?!).

2. Hádejte, KOHO ZASE ŠOUPLI DO STANU S TOU POSTIŽENOU HOLKOU?! No,a to bylo fakt hrozný: Když jsem chtěla spát, tak to bylo furt ,, Hele, hele jak se máš?" (Prostě chápete, ne?), měla všude děsnej bordel. DĚSNEJ. A když jsme jí řekli, aby si to uklidila, tak nám to začala házet do tašek. A jak jste mi v článku ,,Pomoc" radili, ať jí řeknu, ať za mnou neleze, tak jsem si řekla: Děkuju, snad to zabere! Ale... já jí to řekla a 

ONA SI V TOM V KLIDU POKRAČUJE! Jo, JE JÍ TO ÚPLNĚ JEDNO!!!!!!!! Neříkám, že radíte špatně, to ne, opravdu si toho vážím, ale ŽE SI V TOM PROSTĚ DRZE POKRAČUJE?!!!!!!! No, já už fakt nevim. Jo a aby toho nebylo málo, tak po mě ještě házela sušenky. To už jsem na ní zařvala: ,,NEHÁZEJ PO MĚ TO JÍDLO!"

Tak takovouhle holku bych nepřála do třídy ani svýmu největšímu nepříteli.I když jo, on by si to zasloužil.

3. Jeli jsme na kole a já jela za pomalou druhačkou. Kdykoliv jsme jeli nějak pomalu, tak všichni hned ječeli na mě, že jedu pomalu a že ať nebrzdím. No, ale proč ječí furt na mě, když je přede mnou druhačka.Jo, a aby bylo jasno, křičely na mě i holky. Já to vyřešila tak, že jsem na všechny dozadu zařvala: Jděte laskavě všichni někam na malinovou horu, ano?! No, sice to nepomohlo, ale aspoň se mi ulevilo.

4. Nevyspala jsem se. Usla jsem asi po dvou minutách, ale asi 8x jsem se vzbudila. Jo a ještě se ta postižená děsně mačkala vedle mě.




Super, už chápete? Napište do komentáře, jestli byste radši vypili láhev kečupu, nebo jeli sem. Já si vybírám kečup.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.