prostě můj blog,no

Pomoc 2

Ahojky, pamatujete na článek pomoc? No, tak já potřebuju pomoc znovu :D. A kde jinde hledat pomoc,než na internetu? V úterý jsem většinou provozovala velmi náročný sport-válení se. Jednoho krásného dne však mamka přišla domů a řekla ,, Musíš něco dělat, ne jen se tu válet!". Tak jsme začali hledat kroužky. Byl konec školního roku, a mamka se rozhodla, že mě dá na skauta. ANO, JÁ VÍM, NEVYPADÁM NA TO XDD.Já jsem tedy souhlasila a tak jsem tam začala chodit. První 3 schůzky byly v poho, ale pak jsem si začala všímat, že mě ignorujou.Pak to šlo tak dál a blablablablabla......... A pak sem jela na tábor. HRŮZA. V oddíle je nás jen 5 holek a všechny jsme spaly v týpí.  Ty čtyři se tam mezi sebou bavily a kdykoliv jsem něco řekla tak mě buď ignorovaly nebo na mě zařvaly,že to říkám špatně.Celej tábor mě všichni vyháněly, anebo ignorovaly. A tak chci pomoc. Buď:

a) Přestanu chodit na skauta(mamce se ten nápad ale nelíbí a vsadím se, že holky budou něco jako tohle:,,Ona už i dostala kroj i když sem chodila jen necelý 2 roky!".Ale upřímně, je mi celkem jedno,co si o mně budou myslet :D)

b) Budu se tam trápit s těma píííííp

Prosím, pomozte mi v komentářích 

PS: pardon za chyby

Komentáře

CattilaVIP(Svěřování se,rady a zábav...)

Do skautu chodím taky a hodně jsem se bála, že mě nevemou mezi sebe, protože jsem z nich byla nejmladší. Ale naopak se chovaly hodně, pomáhaly mi a brali mě mezi sebe. Kdybych byla v tvojí situaci, tak bych si vybrala asi a). Ale jestli chceš, mohla bys skusit třeba jiný oddíl.

CattilaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Layla1Musa2Flóra3VIP(♡ Twilight Games ♡)

Ano, tohleto znám. Skautky přísahají na svoji čest, že budou sloužit nejvyšší pravdě a lásce a pak se na to vy***ou, jsou hnusné, lžou... Vlastní zkušenost, ze skautu jsem odešla. Pak jsem dělala dramaťák a zůstala tam do teď.

Layla1Musa2Flóra3To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

julie kirová(Girl´s Dream)

Asi bych logicky volila možnost a), než se tam trápit s těmi pííp smajl
Taky jsem měla takový problém, ale ve škole...Pak jsem se na to vybodla smajl smajl Mám tam jednu kamrádku, se kterou děláme kraviny, takže to je fajn smajl Každopádně by taky asi ani nebyl špatnej nápad to zkusit ještě jednou, ale jinak. Víc ti v tomhle asi neporadím smajl

julie kirováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.