prostě můj blog,no

Pomoc

Jak jsem mluvila o té postižené holce (viz. článek ,,Jak to dopadlo?!") taáááááááááááááááák je to strašný: furt dělá to co já, chodí furt za mnou, nemám pak žádný osobní prostor, furt se chlubí, sedá si ke stolu se mnou a pak mi kazí chuť k jídlu, protože nic neochutná a místo toho aby to vyhodila, tak se tam půl hodiny ofrňuje.

Strašný. A tak s ní potřebuji pomoct... Jelikož mám jednu ,,kamarádku" a ta postižená holka si k ní začala sedat taky, tak už jí to taaaak moc vadilo, že jí řekla, co si o ní myslí... Teda, spíš to tak trochu zařvala přes celou jídelnu. Ta postižená se rozbrečela a ta kámoška měla z pekla štěstí, že nedostala ani žádný trest. Takže:1. Říct učitelce to nemůžu, protože by si mě pak dost znechutila

           2. Říct jí to taky nemůžu, protože je to citlivka a hned se rozbrečí

Co TEĎ?!!!!!!!

Děkuji za každý komentář, opravdu mi to pomůže :(

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Můžeš poprosit o pomoc učitelku, ale beztak bude vykládat nějaké kraviny, jak máš s každým vycházet a však "se chce jen kamarádit". Ale za zkoušku nic nedáš, prostě ji vysvětli, že je ti její chování nepříjemné a nechceš ji nějak zranit, ale máš právo na to bavit se s kým chceš a být případně i sama.
Chápu tě...

Clawdeen77To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.