prostě můj blog,no

Chyby na hpd

Ahoj, vím, že už jsem dloooouho nic nenapsala a tak bych chtěla napsat blog o chybách, protože mě už fakt štvou, a chci vědět, jestli se to děje i vám.

1. Když někoho sleduji na blogu, tak mě to asi 5krát upozorní na nový článek. Je to blbý, protože pak mi to tam zbytečně skáče, i když jsem si ho už přečetla.

2. VAJÍČKO. Když si koupím vajíčko, tak ho umyju, nakrmím a zahraji si s ním hry(pokud je to potřeba, nebo pokud nemám zrovna hlad :D). Ale potom se vrátím a zahraju si hru, a vajíčko je(a to nežertuju) za asi 5 sekund špinavé a nemocné. Tak tedy hraju hry s vajíčkem a místo toho, aby mu to body přidávalo,tak mu je to UBÍRÁ I KDYŽ VYHRAJU :(((((((((((. Vím, že jsem o tom viděla článek, takže vím, že nejsem jediná(bohužel si nevzpomenu na jméno :( ).

3. E-mail na hryprodivky mi z nějakého důvodu nefunguje. Nevím, jestli jsem úplně blbá(jsem), ale nevím,jak to udělat aby jim to došlo. Pokud to někdo ví, prosím pomoc :(.

4. Chyby ve zprávách. Příklad: Napsala jsem do zprávy ,,taky" a odeslalo se mi to jako ,,tak". Rozhodně jsem to nenapsala já, protože ta zpráva byla krátká a ještě jsem si jí 2x přečetla. A stalo se mi to i u více zpráv.

5.U některých otázek v testech není správně ani jedna odpověď. Když odpověď znám, tak ji tam dám ale stejně je špatně. Tak to potom upravuju, abych zjistila, co je dobře a ono není dobře nic.


Tak tohle mě opravdu štve -_-.Napište do komentářů,jestli vás to taky štve,nebo vám stránka funguje dobře:((((

(Úplně jsem nevěděla,do jaké kategorie to zařadit)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.