Prostě mine blog

RIVERDALE

Ahoj,po dlouhé době jsem se rozhodla napsat. Budu psát o seriálu Riverdale.Hlavní postavy:Betty Cooper Archie AndrewsVeronica LodgeJughead Jones Cheryl BlossomKevin KellerToto jsou hlavní postavy. Riverdale je seriál plný nevyřešených případů, které tyhle lidi vyřeší.V první sérii o třinácti dílech se řeší vražda bratra Cheryl a…

Tag - jedno slovo :)

Ahoj holky, psala jsem že vyjde tag a chtěla bych poděkovat za otázky od 2lucie. Děkuji!1. Oblíbená barva? fialová2. Máš ráda školu? ne3. Kolik máš párů bot? jedenáct4. Kolik jsi vydala článků? hodně5. Kolik máš + ? nevím6. Kolikrát ses zamilovala? třikrát7.  Kolik her jsi spustils? šest8. Jakým perem…

Nákupy za listopad :)

Ahoj holky!Je to nový měsíc a sním nové nákupy! Jdeme na to!!!Balzám astrid:Potřebovala jsem balzám, který bych ráno hodila do tašky-tenhle je idaální a fakt ho používám :)Krém na ruce cien-je mastnější, ale s přicházející zimou fakt dobrý ! Tekuté rtěnky-skvělé na podzim!!! Řasenka-už mi dochází... :))Dofám že se vám článek líbil a zatím…

Tag?? :)

Ahoj Holky!!!Chtěla bych vás poprosit  Abyste mi do zpráv psali otázky, protože bych ráda udělala TAG JEDNO SLOVO!!:)Těším se na vaše otázky, mám vás ráda a AHOOJ!!!    

:) LUSH???

Ahoj holky, vím že tohle není nějaký opravdový článek ale chtěla bych se vás zeptat KDE bude vyhlášení kdo vyhrál ten lush. Vím že nejspíš na 99.9% nevyhraju ale abych se mohla mrknout. Předem děkujiAHOOJ u dalšího článku!!! 

Nákupy za září a říjen :)

Ahoj všichni, chci se omluvit , že minulý měsíc jsem nákupy neudělala ale moc jsem si toho nekoupila tak jsem to spojila. A můžeme jít na to: 1. Melted rtěnka(spíš jsem dostala) 2. řasenka false lash wings - je vážně skvělá 3. balzám na rty avon - je ho tam vážně hodně4. chubby stick od revlonu - bohužel se ke mně ten odstín nehodíTo…

Vyřazovačka! (pro Violetťáky) 2

Ahojky všichni!Dneska tu máme další díl vyřazovačky písniček z Violetty.Minule vypadla písnička Habla si puedes ale pořád ještě zbývají:LLÁMAMEPODEMOSSUPERCREATIVAUNDERNEATH IT ALLQUEIROA MI LADOCODIGO AMISTADTak AHOOJ u pokračování!!! 

Vyřazovačka! (pro Violetťáky)

Ahoj tentokrát to bude vyřazovačka písniček y Violetty. 1. LLÁMAME2. PODEMOS3. SUPERCREATIVA4. UNDERNEATH IT ALL5. QUIERO 6. A MI LADO7. CODIGO AMISTAD8. HABLA SI PUEDESMně osobně se líbí všechny.Tak u dalšího článku AHOOJ!!!  

Změna názvu blogu

Ahoj všichni!Jak už asi z názvu víte mám pro můj blog nové jméno.Podle mě byl blog 123 nudné jméno tak jsem ho přejmenovala na I love music blog.Jmenuje se tak, protože opravdu miluju muziku.Tak to je všechno tak AHOOJ!!!

Nákupy za srpen :)

Ahoj všichni! Žádné okecávání a jdeme rovnou na to!!! 1. Carmex2. Ud rtěnka! 3.Řasenka maybelline!4. Vůně! 5. Laky na nehty essence! Tak to je všechno a u dalšího článku AHOOJ!!!   

KONČÍM?!

Ahoj všichni, všem bych chtěla oznámit, že nebudu na blogu moc aktivní, protože mám moc práce, povinosti no...hlavně škola. Takže rozhodně nekončím ale nebudu vydávat tak často články. Omlouvám se a AHOOJ!!!

Moje nejoblíbenějí youtuberky

Ahoj holky!!! Dneska to budou mé nejoblíběnejší youtuberky!!!(nemám moc oblíbených youtuberů kluků)TAk jdeme na to!!!1. Getthelouk 2. PetraLovelyHair 3. Teri Blitzen4. Makyna016 5. Lenča a Myška Tak to je všechno tak AHOOJ!!! 

Nákupy za červenec :)

Ahoj, rozhodla jsem se každý měsíc psát nákupy protože jsem hodně velká shopaholička!!!TAK JDEME NA TO!!!Vím že je docela drahý, ale já jsem prostě neodolala-Two faced chocolate bronzer!!! Naprosto božská lash sensational řasenka od maybelline!!! Eos-zklamal mě:( Voňavka miss sporty!!! Benefit-gimme brow!!! To je všechno!!! Začínám…

OPĚT SOUBOJ-vyhodnocení

Po dlouhé době je tu vyhodnocení článku POĚT SOUBOJ(konečně) a vyhrává značka miss sporty!!![Unsupported element format]Musím říct že značka miss sporty je dobrou volbou zvlášť pro mladší dívky.Mně se od nich nejvíc líbí laky na nehty.AHOOJ!!! 

Co mám dělat!!!

Ahoj holky mám nový mobil Sony Xperia e čtyři a nemůžu na něho sehnat obal!!!Jestli někdo znáte stránku kde mají zrovna na můj mobil obal tak budu moc ráda za odkaz!!AHOJ!!! (Promiňte ale delší článek být nemůže protože za chvíli odcházím!!!)