Problémky jedné dvanáctky

Doporučení

  • Čauky lidičky,

jenom sem chci dát doporučení pro ty, co se zajímají o knížky a rádi čtou i nějaké ty recenze. 

  1. Radši knihu  (Míša)

To je slečna, která my svým vystupováním přišla neskutečně sympatická. Opravdu knížkám rozumí a dokáže je velice zajímavě popsat. Podle ní jsem se hodněkrát inspirovala a na její doporučení přečetla spoustu nádherných knížek. Určitě Míšu sledujte jak na youtube tak na instagramu.


   2. Malobooks (Lucka)

Zde jsem lehce ovlivněná tím, že tento účet patří mojí starší sestře, ale myslím, že to vede dobře a podpora, by se jí určitě hodila. Lucka čte hodně žánrů, takže u ní najdete opravdu od každého žánru něco. Taky po přečtení dělá na svém instastory čtecí update, kde najdete shrnutí celé knížky. Lucka má pouze instagram a budu velice ráda, když jí hodíte folow.

   

    3. Bookbypatrik (Patrik)

Tohle je hrozně fajn klučina, Je to snad jediný kluk co dělá, o kterém jsem slyšela, který by dělal bookstagram. Dělá i různé soutěže a jeho prezentování mi přijde neskutečně sympatické. Tenhle kluk si rovněž zaslouží co nejvíce podpory a já mu moc fandím.


    4. Klářinyknihy (Klára)

Pokud se někdo z vás orientuje v bookyoutube, nebo bookstagram, tak Kláru určitě zná. Je to holka, která odmala dabuje, takže vám její hlas bude možná připadat povědomý. Klára je opět neskutečně sympatická a rovněž jako Míša má instagram i youtube kanál. Určitě ji sledujte!


Tak, tohle bylo moje doporučení, snad se někteří z vás na ně alespon podívají.

Mějte se krásně!

Serta


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.