Pro zasmání

Trapné situace 1. díl

Ahoj holky, mám pro vás pár rad, jak se chovat v trapných situacích, které se vám můžou stát kdykoliv.

  1.  Měsíčky ve škole
    No... Tak to se může stát opravdu nám všem... Pokud máme vložku, je to v pohodě, proto doporučuji, nosit pořád u sebe. :-) Ale pokud jí nemáme, musíme improvizovat. Začneme tím nejjednodušším: poprosíme kamarádku. Když to neklapne, budeme muset poprosit učitelku (ne učitele). A jestli nevyjde ani tohle a je už pozdě, musíme si vzít tepláky z tělocviku.
  2. Divná slova
    Tak tohle se mi stává taky celkem často. Bohužel nemám FB a tím mám trošku omezenou teenajgerovskou slovní zásobu. Samozřejmě vím, co znamená OMG, WTF, LOL a tak, ale občas narazím na nějaké "facebookové" slovo, kterému prostě nerozumím. Z takových situací je velice těžké vyváznout. Máme jen pár možností: Buď se budeme tvářit, jakože nic a pak se zeptáme naší BFF nebo se zeptáme přímo toho, kdo to slovo řekl. Nebude to tolik trapný, jako kdyby jsme nic neudělaly, protože by to slovíčko na nás vytáhli příště. (doufám,že to je srozumitelné)
  3. Pomluvy
    Další trapná situace. Nemusíme být drbny, ale řekneme jedno špatné slovíčko o někom a je už zle. Například potřebujeme něco důvěrného říct kamarádce o někom, kdo nám třeba jenom nepatrně ublížil a ten někdo to zaslechne. Ať se jedná o jakoukoliv pitomost. Proto nesmíme nikdy vyslovit jeho jméno, aby mu nedošlo, že se bavíme oněm, právě naopak: jestli se budeme bavit o tom člověku a on bude u toho a my neřekneme jeho jméno, bude si myslet, že se určitě bavíme o někom jiném, protože ho přece nebudem pomlouvat před ním.



Tak to je teda konec, doufám, že to je srozumitelný. A jestli chcete, abych udělala 2. díl, napište. :-D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.