Přidejmevšechny!:)

Simona Krainová - Její výlet s manželem



Ostrov Lanzarote navštívila Simona Krainová  s rodinou už po několikáté. Teď, když jsou její synové větší, už se nemusela pohybovat jen u pláže a bazénu, ale měla možnost pořádat výlety. Jedním z posledních byla návštěva obydlí španělského umělce Césara Manriqueho, jež je zbudováno v bublinách lávového pole na severu ostrova v okolí sopky Monte de la Corona.

„Je vážně moc dobře, že na ostrově tenhle pán zasáhl. Aspoň je to tam jiné a zajímavé. Celá expozice se jim podařila krásně odprezentovat. Je nádherné to vidět,” řekla Krainová.

Kromě specifické stavby okouzlila modelku také návštěva jeskyně Jameos. „Musím se přiznat, že se mi původně na ten výlet moc nechtělo, protože panovalo obrovské vedro. Nakonec jsem ale byla nadšená. Když jsme vešli do jeskyně, tak se mi úžasem zastavilo srdce. Má to tam neskutečně kouzelnou atmosféru. Pořádají tam dokonce koncerty, což musí být krásné,” komentuje Simona návštěvu severní části ostrova Lanzarote a dodává: „Celý ráz ostrova je jiný než u ostatních Kanárských ostrovů. V tom je jeho bohatství.”

Simona miluje cestování. :O

Vágnerovi va výletě. :)

Krásný výlet. <3


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.