Příběh lásky

Představení a zacatky v nove skole

21.9. Můj první den v nové škole. 

Moje jmeno je Katniss mám 15 let a dnes jdu do mé nové školy v New Yorku. Mám dlouhé blond vlasy, modré oči. Ráda kreslim, fotím, jezdim na koni, hraju na kytaru a proto jdu na uměleckou školu. Já, sestra a matka bydlíme v černém domě který má dvě patra. V prvnim patře je kuchyně, záchod, jídelna, pracovna a také tam mohu cvičit na kytaru a malovat. V druhém patře máme pokoje, já se sestrou, matka na konci chodby nejlepší je to že vstanem vyjdem z pokoje otevřem dveře a jsme v koupelně. 

Sestře je 5 let, má hnědé vlasy které jí splývají na krku, má hodně pronikavý zelený oči, hubenou postavu. Jmenuje se Jassica ale já jí říkám Jass. 


Ráno mne vzbudi moje sestřička že má hlad...jdu připravit snídani protože matka zase pila jako vždy.  Když připravím snídani jdu se umýt a obléct. ,, Už je 7:12, tím pádem si musím máknout" řeknu si v hlave. Nasnídáme se a vyrážíme, musím doprovodit totiž ještě sestru do školky, když doprovodim segru běžím do školy abych nepřišla pozdě. Přijdu do třídy a zpanikařím. ,, Sakra,zas budu za blbce hned první den, zas udělám nějakou hloupost" v tom kolem mně projde krásný kluk. Hnědé oči, hnědé vlasy,  asi 185 cm vysoký, sportovní postavy. Celou dobu o něm přemýšlím přeci ho ani neznám.... a stejně to nemá smysl nemam u něj šanci ani že by se mnou promluvil. Ale bohužel s ním sedím ve stejné lavici. Kolem 9:45 učitelka skončila s proslovem a já vyrážím vyzvednout sestru ze školky. Jdu směrem ke školce která je asi o 2 ulice dál. Když přijdu do školky vyzvednu Jass a jdeme domů. 

Doma na nás čeká matka, zdá se mi divná ale to je fuk ne? Vypadá tak pořád.  ,, Dobré dopoledne děvčata, jak se máte? A co první den v nové škole a školce, poznali jste někoho? " sakra proč ji to zajímá stejně  se určitě zase budeme brzo stěhovat. Jass ji začíná vše vypravovat,  koho poznala a takový... matka se asi po čtvrt hodine co Jass vypravovala koukne na mně,, a co ty Katniss poznala jsi někoho?" usměje se....,, no.. ne, ale je tam pěkný kluk" řeknu rychle..,, tak to je super.... no já jdu ven přijdu brzy holky papá" řekla otraveně. 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.