Povídaní o holčičíchproblémech

Top 5 knih pro dívky

Ahojky !

Tak jsem spět... Prázdniny jsou v plným proudu a já doufám, že jsi je užíváte..

Takže jelikož jste chtěli top 5 knížek tak začnu s tím, ale ješte by jsem chtěla říct, že jsem dostala nápad, psát knížku, takže by jsem chtěla vědět jestli by jste o to měli záujem a o čem by třeba měla být..už mám něco výmyšlené, ale možná mne někdo inspiruje...

Tak a jdeme na dnešní článek...

3.místo má kniha, která se jmenuje Takhle to vidím ( kniha o zraku a všelijakých očních klamech..)

2. toto místo má kniha, kterou zaručne nedáte z rukou dokud ji nedočtete.. Patří do edice Pět králú (tohle je první část) a jmenuje se Legenda o jednouchým Potkinu ( syn náčelníka, kterí přijde v knize o ucho, ale nebojte ta kniha je vážně skvělá)

1. tohle místo má kniha, která je o děvčátku, které se jmenuje Tyra ( velmi milé a kreativní děvče).. Jenže jenom co ji dají do školy všechno se zmnění... Je šikanována a jedíný její přítel je kocour Vivaldi, kterí jsi k ní najde cestu a tak ji trochu pomůže.. Kniha jménem Vivaldi má krásné ilustrace a sice nekončí moc dobře, ale kniha řeší problémy její šikany a tím pomůže třeba i tobě když se ti to děje, když jsi to už zažil nebo videl..

4.místo má kniha, ktérá se jmenuje Předtím než jsem přišla na svět ( tato kniha o devčatách Lea, ta je mladší a Lucie, ta je starší). Je to kniha, která opisuje jejich život a také život jejich dědečka, s kterým jdou na chatu, kde se jim dejí různé příhody..)

5.místo má kniha s názvem Předškolák, vím že tak malé deti tu asi ještě nejsou, ale chci tu dát také něco pro ně... ( tahle kniha je o chlapci, kterí žije v malé vsi, o které je ten příběh taky.. Je o sousedech a celkově o spolunažívaní)

Moc vám děkuju, že jste to dočetli až do konce. Uvídíme se příšte, protože už je moc pozdě a musím jít spát...Ahojky !

(PS: promiňte mi za to blbý pořadí, ale jinak mi to nešlo..Dufám, že jse vám tento článek líbí) 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.