Potterhead

Severus Snape #1

Severus Snape je jednou z hlavních postav knižní i filmové série Harry Potter. Jedná se o smrtijeda, vyznavače černé magie, člena Fénixova řádu a profesora na škole čar a kouzel v Bradavicích. Je zde zaměstnán na postu učitele lektvarů, ačkoliv prakticky od začátku své působnosti v Bradavicích usiluje o místo učitele OPČM, přestože se toto místo považuje za prokleté. Severus Snape je popisován jako vysoký muž s bledou pokožkou, zahnutým nosem a dlouhými černými vlasy odívaný do černého pláště, připomínajícího netopýra. Mezi ním a hlavním hrdinou již prakticky od jejich prvního setkání jsou vztahy velmi napjaté, přerůstající dokonce v nenávist.

 

 Pokračování příště....

Komentáře

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Řeknu jediné...proč? Tohle není tvoje dílo a měla bys uvést zdroj pod každý "článek" kam jsi ,,rozfrcala" dílo někoho jiného...je to slušnost.
Navíc mě osobně to přijde krátké a když vydáš 4 části za den, bylo by lepší dát to do jednoho článku rovnou. Navíc si nedáš práci ani přidat obrázek-můj názor.

Damaris HarrisTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

lola321: TVOJE články? Jsi si jistá holka?smajl Komentovala jsem tento článek, neber si to zle, ale na ostatní jsem se po tomhle ani neměla motivaci se nějak hlouběji podívat. Proto si můžeš povšimnout, že hodnotím vzhled a obsah pouze tohoto článku. Ano, je to tvoje věc a tohle byl jen můj názor, nechápu co řešíš.smajl

Jinak nevím jak jsem mohla vědět proč jsi to sem dala, když jsi to nenapsala. Třeba do úvodu, který většina holek tady píše. Jinak děkuji, odkaz nepotřebuji...ale můžeš ho dát do toho článku.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

lola321(Smrtijedi)

Just Emma: Zdroj napišu až v posledním článku a články schválně dělám krátké. Jinak obrázky tam příště dám. Díky za radu.

lola321To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Daricz

Není to špatné, možná trochu málo informací. Ale + ti dám za 3........2........1.......teď! smajl

DariczTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

lola321(Smrtijedi)

Daricz: Proč myslíš že je tam napsané pokračování příště?
PS: druhou část už jsem napsala a budu ráda když si ji přečteš ♥

lola321To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.