Potterhead

Narcissa Malfoyová

Narcissa je nejmladší dcera Druely Rosierové a Cygnuse Blacka. Pochází z čistokrevné rodiny. Má dvě sestry Bellatrix a Andromedu, ta však rodinu zavrhla kvůli sňatku s mudlou Tedem Tonksem. V Bradavicích byla zařazena do Zmijozelu.

 

 

Život

Podle rodinného hesla Blacků (navždy čistý) se provdala za kouzelníka a smrtijeda Luciuse Malfoye. Narodil se jim chlapec Draco. Narcissa byla vždy popisována jako chladná a povýšená, ale svého syna a manžela miluje víc než cokoliv na světě, právě díky této lásce se nikdy nestala smrtijedkou, na rozdíl od její sestry Bellatrix, jejího švagra Rodolfuse, manžela a dokonce i syna.

 

 

Poprvé se objeví po boku svého manžela a syna na mistrovství ve famfrpálu, ve čtvrtém díle. V šestém dílu se s ní setkáme už na začátku (poprvé ji vidíme ve filmové podobě), kdy prosí Severuse Snapea, aby pomohl Dracovi splnit úkol, který mu zadal Voldemort. Snape se nato zaváže "Neporušitelným slibem". V posledním dílu je jejich sídlo, základnou a vězením pro smrtijedy. Její rodina je hlavním bodem výsměchu a vzteku Lorda Voldemorta.

 

 

Když ji Voldemort pověří, aby zjistila zda je Harry opravdu mrtvý, Narcissa zjistí, že žije a ptá se ho na Draca, jediným způsobem jak se dostat do Bradavic je jít v čele vítězné armády. Bitvy se ani Lucius ani ona nezúčastní, nemají hůlky a hledají svého syna. Do Azkabanu po pádu Voldemorta ani jeden nejde, díky Narcisse

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.