Pitbulle path

Vnitřní Krása ?=)


TAKŽE AHOJ :3 DNES TO JE VNITŘNÍ KRÁSA. CO SI O NÍ MYSLÍM ?

         Toto jsem nevymyslel , Ale hned co jsem si to přečetl jsem k tomu dole něco napsal :)


Jsme bytosti nesmírné kvality a hodnoty, které jsou schované pod svými starými systémy přesvědčení, které jim to neumožňují spatřit. Jsou schované pod svými negacemi a věcmi, které zatím nerozeznali, že jim velmi škodí. Kteří ještě neprohlédli zatím clonu lži a nepravdy a sobě a světě. 


Jsme moudré bytosti, ale častokrát věříme tomu, co není pravda.

Jsme nádherné bytosti a přesto si toho nevážíme a nevěříme tomu. Snažíme se vylepšit různými způsoby, ať fyzickými tak psychickými, pořád něco hrajeme a předvádíme a pak nám chybí přirozenost, ta přirozená krása ducha i těla. Hledáme na sobě nedostatečnosti, místo abychom se přijali a žili se sebou v míru.

Naše vnitřní bohatství je neomezené – tolik lásky, pravdy, dokonalosti, svobody, harmonie, laskavosti, míru, přijetí, porozumění, pochopení, uznání, důstojnosti, vznešenosti, ušlechtilosti a posvátnosti – to vše v sobě máme, to vše je naše. Jen je třeba si to uvědomit a poskytovat to v našem jednání, myšlení a mluvení sobě i druhým.

Jsme velmi laskavé bytosti toužící si pomáhat, radovat se a těšit se ze života.

Naše dary, které si nese s sebou naše duše, souvisí přímo s naším životním úkolem tady na Zemi. Naše duše se chce zde projevit v tom nejvyšším smyslu. Chce pomáhat a předávat své bohatství. U každého je to něco jiného, skrze co se chce jeho duše vyjádřit. Někdo vyjádří krásu své duše v hudbě, ve zpěvu, v malířství, někdo v tanci, baletu, poezii, v románu a někdo skrze jednoduché a tvořivé věci, kam přidá s láskou svoje nápady a vylepší věci pro druhé, např. skrze vaření, zahradničení, pletení, šití, péče o druhé, technické věci aj. a přinese tím užitek i ostatním.

Všichni jsme tu pro druhé, ani když o tom nevíme. Vše co děláme ovlivňuje druhé.

Vše co děláme má určitý záměr s jakým to děláme.

Snažme se vždy dělat s láskou a s nejvyšším možným záměrem pro dobro své i druhých do jednoty nás všech, do jednoty vyspělých, vědomých bytostí.

Nové vzory chování v lásce a konstruktivní spolupráce v rovnosti nás k tomu dovede.

To je hodno bytostí jakými opravdu jsme. Abychom si sebe mohli vážit a podívat se sami sobě do očí i druhým.

Lidské bytosti mají tolik vnitřní krásy, kolik jsme ji schopni jen vidět.

Naše vnitřní krása odráží krásu našeho ducha. Láska a světlo = krása. Máme sílu ve své lásce a kráse, která nás povznáší a zušlechťuje. Máme půvab a grácii.

A proto se snažme vyjadřovat svou vnitřní krásu za všech okolností, ať z toho mají užitek všichni okolo nás i celý svět.

Každý má své vnitřní světlo a je třeba ho udržovat, aby svítilo. Nedopustit, aby zhaslo.

Co bychom pak vyzařovali, co bychom pak předávali – prázdná slova, prázdná gesta, nesmyslné požadavky, nelaskavé chování a to bychom lidským bytostem kazili reputaci.

Uzdravme sebe svým vlastním světlem a uzdravujme jím i naše vztahy. Pomáhejme svým světlem ostatním i světu, neboť to všichni velmi potřebujeme.

Hodnota tohoto poznání, kým opravdu jsme a uvědomění si našich schopností, nám otevírá cestu do nového života. Svou vnitřní krásu přenášíme do svého života a tvoříme z ní svůj život, který je plný hojnosti ve všech rovinách. Tím také tvoříme nový, krásný a laskavý svět pro nás všechny. A to je velmi záslužná práce.

 Víte, které holky nenávidím ? :

Ne ? - Ty , co si o sobě myslí, že jsou "Něco"


Víte, které mám rád ?


Možná, že je ta první hezčí. Jenže mě se zdá hezčí tahle :)


Může být taková :

Jenže bude vždy hezčí , než tahle :




Miliony oblíbených  kluků by chtělo hezkou hubenou holku. Jenže zapomínají na to, že se většina z nich chová  jak nevím co :D <-- ( Já to vím) = žádné sprostárny tady xD

Mnoho kluků, co naopak oblíbení nejsou, můžou být rádi, že v budoucnu budou vůbec nějakou mít.


Ted si možná říkáte. Fůj , vždyt je tlustá, jak jí někdo může milovat ? Vy toho člověka možná denně vidíte, Ale ani z půlky neznáte. Hodně lidí se směje těmto ženám :

Váš názor : Jžš, ta má stehna, at ze sebou něco dělá !


Koukněte se na ní. Miliony kluků po světě po ní touží.



Jakože neznám ani jednu z nich :D Ale dokážu si představit, že by se ta hubenější smála té silnější. Jenže by jednoho dne ta hubenějši chytla nemoc, kde se hodně přibíra jelo by to pořád dokola a nešlo to zastavit. Zatím co ta hubená tloustne , ta silnější co se sebou chce něco dělat shazuje kila dolů. Ted se časem potkají a ta co bývala hubená  jí řekne. : Už vím jaké to je. Jenže ta co zhubla jde dál svou cestou a ignoruje tu druhou. Ta druhá se rozbrečí a bude si říkat " Život je svině ". Projde někdo okolo a poví ji : Ne děvče, Lidi jsou svině. V tu dobu se všechno změnilo. Její postava, a ne jen to . Změnila se celá. Už nebývá tak namyšlená. Lidi se na ní vykašlali, protože už není tak hubená, jako dříve bývala. Ta co zhubla se jí ani nesmála. Vydala se za ní a řekla : Boží mlýny melou. Ta druhá jí na to řekla jen : Pojd dál. Povídali si o životě celý den. Tak u ní usnula. Ráno si to dopovídají. Jenže té co bývala hubená a už není došlo, že tu druhou má hrozně ráda. Brečela jí na rameni a neustále jí mluvila o tom, jak by chtěla být jako předtím. Jenže ta druhá jí na to řekne : Neměn se . Takovou tě mám radši. Kdysi si bývala hrozně namyšlená. Prosím.

Ona jí na to odpoví : Jenže po tobě já změnu chci.

Druhá : To jako proč ?

Ona : Bud zase silnější. Ted mi došlo, že si bývala i milejší. I když jsi milá i ted .

Druhá začne jíst a jíst až jednoho dne vypadá stejně jako ta druhá. Nikdo je nechtěl a neměli nikdy děti ani muže. A oni v životě chtěli vědět,co to je  láska. A pak jim došlo, že láska je to , co každý den prožívají. Zamilovali se do sebe a bylo jim jedno , jestli je jedna kluk , nebo holka. Brala jí takovou jaká je ted, ne jaké je pohlaví.



Začalo to láskou



Narodilo se jím dítě



Měli svatbu 


Pohádali se



 Rozvedli se





Někdy je lepší osobu poznat, než jí začneme soudit. Když to neuděláme, pak jednou budeme litovat, Co jsme o nich řekli.

 kluk s klukem ? Holka s holkou ? Pořád to je nádherné. Jednou to snad někomu dojde. 






Kenny :)

Komentáře

tereza2003

Ty jsi přesně ten typ kamaráda, kterého potřebuje každá neoblíbená holka. Takový kluci si zasluhují respektsmajl. (by the way, skoro mně to dohnalo k slzámsmajl)

tereza2003To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Popravdě.. Dojalo mě to, co jsi napsal. Nikdy bych neočekávala že takhle hezkej kluk by tohle napsal. Nikdo tohle z naší třídy neříká. Ale to jen proto, protože potřebují být středem pozornosti holkám. Jim záleží jen na kráse, a né o jejich chování..

ElishabetaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

malířkaVIP(Girl´s Dream)

Úžasné! Tvoje články mě vždycky dostanou. Jsou plné emocí, lásky, a citů, kterých se u těch "hloupých" kluků nedostává. Ale ty nejsi hloupý kluk....

malířkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.