Pitbulle path

My Story/Splněný Sen

Nikdy jsem nevěřil tomu, že se mi můj sen splní. Háček je v tom, že je uplně jiný, než jsem si ho vlastně přál. Ale zdá se mi mnohem lepší, než ty sny, co jsem si v minulosti přál. 

Už jako malý jsem si přál : Hezkou holku, nové auto, mámu co mi všechno dovolí, tátu co mi bude vzorem.

V osmi letech jsem si přál mít hodně přátel, být oblíbený a vzorem ostatních dětí a holek.Jenže v devíti letech už jsem měl zase jiné sny. Přál jsem si být jediným člověkem na světě.

V deseti letech mi došlo, že kdybych chtěl být jediným člověkem na světě, tak nemám ty užásné kamarády co mám ted, úžasnou rodinu, kterou miluju. Pak mi do života vstoupil Keny. 

Zamiloval jsem si ho a stali jsme se nejlepšími kamarády.

Má přednost a vždy měl před holky, do kterých jsem se zamiloval.

Jenže v dvanácti letech jsem se změnil. Přestala se mi líbit každá Namyšlená holka. Začal jsem se zamilovávat do holek, které mi připadaly fajn. Tu dobu jsem se nezměnil asi já. Ale změnili mě všichni ti lidé. To mi ale došlo v třinácti, kdy jsem si našel holku. Jenže ta si semnou chvilku hrála. Pak jsem jí potkal ze stránky, ze které bych se do ní nikdy nezamiloval. Řekl jsem jí to, jenže ona se semnou potom hned rozešla. Hrozně mi dalo zabrat na ní zapomenout. 

V čtrnácti už mi došlo, že nemá cenu myslet na holku, kterou už dlouho nezajímám. Tak jsem čekal. Jenže se žádná fajn nenašla. A já sem si řekl, že radši budu celý život sám, než s holku, která za nic nestojí. Táta mi tohle vždy říkal. Já jsem si však na jeho slova vzpomněl. Poslechl jsem.

Když mi bylo stále čtrnáct našel jsem holku, kterou lidi z naší třídy neměli nikdy moc rádi, když k nám přišla. Jenže mi máma vždy říkala : Nesud lidi, dokud je nepoznáš. Nikdy nevíš, jaký člověk je uvnitř ní. Tak jsem za ní šel. Všichni se na mě dívali a ona se za sebe styděla. Začal jsem s ní chodit ven a poznávat jí. Měl jsem ju strašně rád. Bylo mi jedno, co si o ní z naší třídy kdo myslí. Ke mně se chovala hezky. Jednou přišla do školy s brekem. všichni se jí smáli. Přišel sem za ní a zeptal se jí : Proč brečíš ? Ostatní se ptali : Ty jí lituješ ? Další zase : vy se milujete ?

A abych všem ukázal, že se za ní nestydím , řekl jsem, že jo . Holky se smáli , ale moji kámoši ne.

Když jsem šel druhý den do školy , čekal jsem na ní u dvěří třídy až do zvonění. Nebyla tam. učitelka nám řekla, že už k nám chodit nebude. Tu dobu mi všechno ublížilo. Nikdy jsem jinou nemiloval a probrečel jsem nad ní den. Vyhledával jsem jí všude na sítích, ale marně.

Až pak mi došlo, že je konec.

Jenže jsem potkal nové lidi, a ti mi ukázali něco, čemu se říká pravé přátelství.

Na ní jsem zapomněl.

Vzpomněl jsem si pouze na to, že nemá cenu přemýšlet nad minulostí a nad holkou, kterou mi už nikdo nikdy nevrátí.

Spadl jsem tedy na hubu.

Jenže ty lidi, které jsem poznal, mi pomohli vstát.


To je můj příběh.





Keny

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.