Pár slov o koních

SSO teorie 1. - Old King's road

Jojo. Vím to. Slíbila jsem (no, nevím, jestli jsem to slíbila, ale každopádně jsem to řekla), že budu vydávat článek v úterý, pátek a neděli. Ehm.


Ahoj všichni!

Dlouho už nevyšel článek a tak ho teď tu pro vás mám. O fjordech napíšu zítra nebo o víkendu, ale dneska jsem při sledování videí na Youtube, tedy při sledování různých teorií o Star Stable Online, dostala takový nápad, tedy na jednu z teorií. Nevím, jestli stejnou už někdo točil, ale já ji zatím neviděla. Každopádně to má co dělat s Old King's road. Bude to tentokrát takové spíš povídání, ale možná to rozjede i novou sérii. Tak snad se bude líbit a jdeme na to! 


Teorie 1. - Old King's road 

POZOR, SPOILER! :D


Všichni zkušenější jezdci na Star Stable Online s vyšším levelem, tedy ti, co mají otevřené Golden Hills Valley ( neboli GHV ) a také Shadowy Hills ( tedy i jezero, kde bydlí Pi ), znají jistě Old King's road. Bohužel neumím na SSO fotit, takže vám tu nejspíš nedám fotky. :( 

Tedy, ti, kteří nepoužívají různé bugy, znají Old King's road jako cestu s různými věžičkami a bránami s rozbořenými mosty, která se nachází na severu GHV. Vstupuje se tam po cestě, odbočka je kousek před Piiným jezerem, která je ovšem zavalená. Může za to zborcená brána. Nám tedy přístup není povolen. 

Jenže kam Old King's road doopravdy vede? Když opustíme Shadowy hills a sjedeme trochu níže, poté se otočíme na sever, spatříme tedy cestu, mírně se svažující a obtáčející horu. Na chvíli nám mizí z dohledu, ale pak ji vidíme zase, tedy v podobě mostu. Je poničený, ale přeskákat se dá. Objevíte se na plošině s hezkým výhledem a cestou dolů k menší věžičce, nebo pozorovatelně? Toto je část Old King's road, kterou můžeme vidět z GHV. Jenže GHV není jediné místo, kde můžeme vidět Old King's, nebo snad ano? 

Abychom to zjistili, přesuneme se na zdánlivě úplně jiné místo. 

A tedy na Secret Stone Circle. 

Secret Stone Circle je tajemné místo obývané druidy. Všichni víme, že se tam dostaneme portálem za domem Elizabeth Sunbeam. Jenže co když tam vede i jiná cesta?

Pokud o tomto ještě nevíte, pochybuju, jestli někdo takový ještě vůbec je, tak jeďte právě sem a pořádně si to prohlédněte. Jeďte k portálu a rozhlédněte se. Co vidíte? Podívejte se dolů. Skály, lesknoucí se hladinu moře. A žlutou trávu. Jediné místo, kde se vyskytuje žlutá tráva, je GHV. Logicky, pokud se podíváte na mapu, SSC ( dejme tomu že je to zkratka pro Secret Stone Circle, nechce se mi to pořád opisovat ) se nachází severně od GHV. 

Nyní jeďte úplně na konec toho výběžku a podívejte se za sebe. SSC se tyčí na obrovské skále. Je to tedy velmi špatně dostupné místo, po zemi, myslím. Teď se otočte a jeďte přímo na opačnou stranu k té zamčené bráně. Most. Poničený. Nepřipomíná vám to něco? Samozřejmě, GHV. I zpoza brány můžeme však vidět, že díra uprostřed je tak velká, že i kdybychom se dostali za bránu, nikdy ji nepřeskočíme. 

Na mapě ovšem vidíme, že cesta opět směřuje ke GHV. Takže je jisté, že SSC a GHV mají něco společného. 

Tohle však ví každý, kdo si pořádně prohlédl GHV nebo viděl či četl nějakou tu teorii. Teď ale k tomu, o čem chci celou dobu mluvit. 

Dejme tomu že Old King's spojuje SSC s GHV. Teď ale k tomu: proč je zničená? 

Vycházím z toho, že to tak vždy nebylo a Old King's bylo kdysi funkční cestou, po které se mohli lidé normálně pohybovat. Možná tato cesta sloužila jako spojení s Pi, než ji ovládlo zlo, protože končí blízko u jejího domu, ale také to může být jen náhoda. 

A co se podle mé teorie stalo poté? Garnok, Dark Core, nebo kdo z těch záporáků v té době byl na světě, napadl Secret Stone Circle a použil k tomu Old King's road. A v SSC najednou nebylo tolik bezpečno, aby příchozí zastavila jen brána a cesta se zkrátka musela uzavřít. Od té doby se pro vstup do SSC používá pouze portál z Valedale a tak je SSC chráněné před nezvanými návštěvníky z Dark Core. To, že nemohou projít oním portálem ve Valedale, podporuji myšlenkou, že když jsme se ( lvl 19 ) setkali s Katjou ve Valedale, protože si lidé z DC mysleli, že je Fripp u Avalona, někdo ze Soul Riderů řekl, že je v bezpečí na SSC a ona tam nemůže. Z toho jsem si odvodila, že jediná cesta, kterou bylo možno dostat se na SSC je Old King's. A je to způsob, jak ochránit Frippa a druidy před návštěvou DC. 

Je to jen můj nápad, každý má svůj a pravděpodobně to není pravda, ale pravdu teď nezná asi nikdo, že? Vlastně jo, zná ji SSO. Upřímně se nemůžu dočkat, až nám SSO tajemství Old King's a země severně od GHV odhalí. Nejen kvůli SSC, ale také proto, že by se někde tam na severu měly nacházet páté "fridge doors". Ale o tom si povíme někdy příště. 


Doufám, že se vám můj článek líbil. Určitě mi napište vaše jiné nápady a názory do komentářů, protože by mě hrozně zajímalo, co si o tom myslíte a jestli máte taky nějakou tu teorii. :) Děkuji že jste vydrželi až do konce tohoto zdlouhavého článku a uvidíme se zase příště.

Hezký zbytek dne. 

AryaXXX ( na SSO serveru EE3 Johanna Swordhurricane, jestli hrajete na stejném serveru, určitě se ozvěte! :D ) 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.