očkování je horor

potřebuju pomoc

ahoj... potřebuju od vás pomoc neumím se ovládat a v rodině se hodně hádáme jen kvuli mě . Když mě něco jen trošku naštve, začnu na něj bezhlavně křičet a nadávat. Zrovna před chvilkou jsme se s mojí babičkou a mámou pohádali a když teď řeknu babičce že s ní chci mluvit tak mě ignoruje.Jsem tady proto že tady na HPD.cz jsou lidé co mi můžou pomoci.Tady nejde o to že bych to udělala tak 3x ale dělám to skoro každý den. Mám s tím problémy ne jen s rodinou ale i s jednou kamarádkou která se mi kvuli tomu mstí tím že mi vždy když příjdu do školy začne nadávat že zase vypadám jak idiot ( s prominutím ) a že bych se měla lépe líčit . A jen tak pro info s tou babičkou a mámou jsem se pohádala kvuli tomu že jsem se potřebovala dolíčit když jsem měla jen jedno oko udělané ale máma na mě začla křičet že musíme jít ven že musíme jít na nákup ať už jdu i když to vůbec nespěchalo tak jsem na ní začla křičet že ven nepůjdu s jedním okem a ona mě flákla. Já jsem jí ze zlosti flákla taky protože jsem si to neuvědomila. V tu chvíli přišla babička a řekla ten smrad malej drzej... a já jsem začla řvát ať to řekle ještě jednou a že jí fakt přizabiju ( ujelo mi to ) a ona už neřekla nic od té doby mě ignoruje. Pokud máte nějaké nápady budu ráda za pomoc.



                                předem děkuji za všechny rady a ahoj.


vaše Verča


Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Zkusila bych třeba magnesium, nebo jak už říkala ela, navštiv psychologa. Ale na druhou stranu, když lidi okolo tebe dělají takové věci, tak já už bych to taky nedala. A nemusíš být ani neovladatelná, stačí být výbušná. Mně kdyby máma flákla, tak dělám taky scény a kdyby mi pak měla babička ještě řekla takovou věc, tak jdu asi do depky. Nemluvě o tvé "kamarádce", kamarád, který ti dělá takové věci, po tom, co se mezi vámi stane něco vyhroceného, už ti za to nestojí.
Nevím kolik ti je, ale hádám, že líčení ještě potřebovat nebudeš.

Zkus si i sednout s mámou a obě si do očí v klidu pověste, co se stalo a jak to obě vidíte.

Naty a KájaTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

No být tebou tak zajdu k paní psycholožce,s tím ti tady asi nikdo neporadí. Není ostuda jít psychologovi,já chodím ke školní a pomáhá to...

Edit 19:23: Nejsem sice nijak extra náladová,ale řeším s ní každičký problém...

Edit 19:24: Pokud ji máš ve škole,tak se s ní jdi domluvit a když ne,tak se zkus nějak domluvit s rodiči aby tě k ní vzali.Nevím jak ti jinak pomoci.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.