O všem a hlavně o ROCKU.

Krátká baladová povídka.

Ahoj,moc se omlouvám že jsem zase nic dlouho nepřidala.Mimochodem toto se mi zdálo ale něco jsem upravila a udělala z toho takovou povídku.Já vím tento blog má být pouze o hudbě ale chci to zkusit.Momochodem toto nemá být urážka pro emo kids.Já sama jsem emo tak proč bych jsem se měla urážet?Stejně většina emařů se neřeže.A taky se omlouvám jestli jsem udělala chyby.A taky bych vás poprosila jestli se vám povídka líbila napište tak do komentů jestli bych nějakou tu povídku za čas udělat mohla.A taky se mně pár holek ptalo proč hudební skupiny nerozepisuji?Proč?Protože vím že všechny to zajímat nemusí tak vždy napíšu jen pár bodů a přidám klip.

 Povídka:

Byly tam ženy na nějáké zřícenině.Bla tam i žena jménem Maria Koller.Maria Koller byla vymítačka ďáblů,duchů ale na temné síly které sídlily na hradě neměla tak velkou moc aby je mohla vyhnat maximálně je vyhnala do vězení hradu ale oni si stejně našli cestu ke své kořiisti.

      Potom jsem zijistila že ty ženy byly prokleté.Byly hodné to ano ale ty temné sféry,když chtěly tak ty ubohé ženy prmněnily ve zvláštní stvoření která se vydala do města a zabíjela ubohé lidi.A když se ženy vrátily tak padly a byly pár hodin v bez vědomí.

      Ale zpátky k tomu úmrtí té ženy.Marie Koller něco mumlala nebo spíše vymítala,vymítala něco zlého.Potom vzala takovou mast a mrtvou ženu mastí pomazala.V zápětí jako by žena ožila.Ale po chvíi se z její hrudi vyhrnula temná koule která změnila tvar do jaké si dámy (nejspíše to byla temná sféra).

   Temná sféra se někam schovala a žena byla zase klidná a pobledlá takže byla pořád mrtvá.Potom jedna žena přiběhla (byla to nejspíše její sestra) vzala nůž a nařízla se.Z ruky kde byly umístěny žíly vytryskla krev a temná sféra která sídlila v té mrtvé ženě rychle přispěchala a naříznutou rukou se dostala do těla sestry zemřelé.

   Takže sestra zemřelé měla už v sobě dvě temné sféry.Všechny ženy se dívaly na krev vtom se ženy promněnily v potvory a řítily se obrovskou rychlostí na sestru zemřelé.

   Ale připadalo mi divné že se řítí pořád na ní když už je a byla jednou z nich.V tom jsem zjistila že Maria Koller nějákým rychlým a bolestivým způsobem vyhnala obě dvě sféry z jejího těla takže byla jen obyčejná žena.Zatímco byla všude krev od toho jak ženy roztrhaly obyčejnou ženu.Maria Koller zmizela a já se probudila.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.