Nicols Blog

6ka na gymplu! + oznámení


Čau lidi jsem strašně nadšená!
Dostala jsem se na gymnázium!
Byl to skvělej pocit když jsem to zjistila!

Příjmačky: V 5 třídě jsem se chtěla posunout někam dál než na normal základku a tak jsem vyzkoušela gymnázium. Den před přímačkami jsem šla brzo spát abych na nich pak nezívala. Byly v 11 hodin a tak jsem nešla do školy.(jupí!) Ani jsem nesnídala protože já jsem z těch lidí kterým to na lačno líp myslí. Byla jsem děsně nervózní protože jsem se začala učit týden před zkouškama a jiní se učili už tři měsíce předem. Ze třídy se nás hlásilo 5. ( Celkem ve třídě je nás 12. )
Já, moje BFF můj dobrej kámoš a dvě kamarádky. Pak, v pondělí jsme se na přímačkách všichni sešli, popřáli si štěstí a posadili se do lavic. Hlásilo se celkem 63 dlidí a brali jen 30. Proto má nervozita stoupala. Rozdali nám testy, a měli jsme 40 minut na 60 úkolů. Byla jsem hotová mezi prvními, a tak jsem si test znovu projela a zkontrolovala chyby. Odevzdala jsem. za týden měli dojít výsledky. Málem jsem praskala jak jsem byla na nervy. Na stránky došli výsledky. Byly tam jména žáků co se dostali i těch ostatních, a já jsem málem rupla radostí když jsem zjistila že jsem tam! Jo! Vzali mě! a to není vše ještě jsem byla první! První ze 63 lidí! můj bože pořád tomu nevěřím! Obvolala jsem všechny známé! A nej bylo že moje BFF a můj nej kámoš a jedna kámoška to dali taky! JOO!

Díky za trpělivost a za to že čtete můj blog. A poslední věc! Kvůli gymplu asi nebudu moc často vydávat články protože se budu muset učit. Dík že mě chápete, jste nej!
Páčko, Niki se loučí :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.