Neviditelný Blog ♥

Kdo jsem? ♥ Aneb Ahoj! ♥

Vítám vás u mého článku. Spusta lidí mě nezná, je pravda, že tu nechodím moc často, nepíšu do síně slávy a jsem prostě jen neviditelná osoba na hpd.cz. To se změní. Nebo ne, nezmění, nebudu tu chodit furt, psát články taky nebudu furt a do síně slávy...to už vůbec ne. Ale i tak chci aby někdo věděl že tu jsem a že tuhle stránku mám ráda, ať už tu chodím jakkoli. Ovšem, nemyslím si, že tenhle článek někdo přečte. Teď si asi říkáte, že tenhle článek je vytvořen aby jste si mě všimli a já byla něco jako "populární holka" na hpd.cz. Ale ne... Chtěla byh psát články. Nevím jaké, ale nějaké. Mám pár tipů a určitě mě časem něco napadne. Ale nevím kdy, člověk se mění. V jednu chvíli můžu psát články jak pominutá...a ve druhé chvíli se klidně měsíc neozvat. Nejspíš mé články budou na mínusové úrovni, ale když mě to baví, nemůžete s tím nic dělat. Nemůžete mi vzít můj koníček, ať už v něm vynikám či ne.


Tenhle článek je asi úplně nezajímavý, nejspíš hned dostanu komenty typu: ,,Tohle nikoho nezajímá!", ale co už, baví mě to, chci psát články, a ikdyž budu mít články v mínusu, či v plusu, budu psát dál a dál. Někdy hodně, nekdy méně.


Jinak..když už jsem tady napsala menší slohovku o tom, že chci psát články, měla byh se představit. Jsem piticko15. Tahle přezdívka je hloupá, docela nezajímavá a vlastně docela trapná. Ale tenhle účet jsem si založila ze srandy, doufala, že si tu budu jen hrát hry a plnit úkoly. Ale zmílila jsem se. Chci tady být kvůli vám, blogu a komunitě. Vlastně vím, že to opět nikoho nezajímá a všichni mi budou psát komenty, že jsem malá a že byh si měla radši hrát na pískovišti. Ale mě to nevadí. Každý má svůj názor, i já, i vy. Takže, když proti mě něco máte, dobře, nejsem dokonalá. Další informace najdete na mém profilu, ať to tu zbytečně nepíšu a nezahrnuji tento článek zbytečnýma informacemi. (Co už sice dělám, ale co už.)


A to bude vše. Krátký článek, moc krátký a nezajímavý, ale měl to být můj první článek "trochu propracovanější". Samoztřejmě tu budu psát něco jiného, než články typu: ,,Něco o mně" ,,Můj blog". Budou tu zde možná TAG, ASK, DIY, TOP, Reakce, či něco úplně jiného. Takže...tím se zatím loučím a ahoj!


   Piticko15

Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Hrozně mi vadilo, jak ses shazovala. Do minusový čísel se dostaneš jen tehdy, kdy uděláš nějakou iritující pitomost, plnou chyb a nesrovnalostí. Že si to nikdo nepřečte? Máš dosti nápadný název a obrázek v článku. To lidi chytne. A že nechceš být populární? Kdybychom každého, kdo se ozve, označili za někoho, kdo to dělá pro popularitu, tak tady pochodují jen tací. A i kdybys to pro tu popularitu dělala, koho to tankuje? Buď sebevědomá. Pak je tu taky možnost, že jen předcházíš takovým komentářům. Ale to mi přijde naprosto hloupé. Pokud je to tam proto, tak poslouchej. Na spousty těch věcí by lidi ani nepřišli nebo by je ani nenapadly. Pak akorát ztrácíš potencionální čtenáře. Já taky nemám zrovna náladu na holku, která bude pořád opakovat, jak je špatná, trapná atd. Pokud tam ty věci jsou, tak si je nevyčítej, ale najdi si k nim protiargument. Většinou si říkáš i věci, které patří vyloženě k těm, které je nejlepší ignorovat. Přestaň si vyčítat tolik věcí a částečně zmizí.
Hodně štěstí.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.