Nelíbí? Tak to sorry.

Nejroztomilejší fotky s pejskama

Ahojky, jsem tu zpět. Tentokrát mě napadlo udělat toto nové téma. Jedná se o fotky z Pinterestu. V dalších dílech budou třeba fotky s Shadowhunters, gymnystikou.....atd. Tak si to užijte,


1. Husky

Tato fotky s huskym, je asi ta druhá nejvíce roztomilá co tu je. Vybrala jsem jí, protože je velmi hezká i ta láska, té paničky, Je to prostě roztomilé....:) Přiznejte se, kdo by ho také vzal do náruče?



2. Německý ovčák

Prostě nad tímto plemenem mi vždy roztaje srdce. Nejspíše to bude tím, že mám Německého ovčáka doma. Štěňata tohoto plemena jsou vždy strašně roztomilý.... třeba jako tady. Ten jazyk je prostě dokonalý. Podle mě kouká na nějaké jídlo.... takový výraz...:)



3. Německý ovčák

A tady další fotka s Německým ovčákem. Tuto jsem vybrala, protože je roztomilé jak sedí v té houpačce. Kdy by mohl mluvit, tak by podle mě řekl: "Ty mě nebudeš houpat?". Prostě roztomilost sama.... no přiznejte se, kdo by ho zhoupnul? :)



4. Labradoři

Tuto fotku jsem vybrala, protože je strašně moc roztomilé zbarvení těch dvou.Neskutěčně k sobě sedí a to nemluvím o tom, jak ten černý objímá toho bílého. Tato fotka je dokonalost sama.... Kdo by si je taky vzal k sobě domů? Mám toho černého! :D


5. Německý ovčák

A ano zase s Německým ovčákem. Všichni známe ten pocit, když je pejsek nadšený, že se půjde na vycházku. Ale když prostě dlouho nejdete tak se tváří, jako kdyby vám chtěl říct: " Ty mě nepustíš ven?! ". Prostě ten náklon hlavy je vždy roztomilý....:)



Tak to je vše. Doufám, že se vám to líbilo. A omlouvám se jestli nejsou ty plemena správně, moc se v nich nevyznám. :D Tak adios u dalšího článku. :)




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.