Nelíbí? Tak to sorry.

Názorovka na písničky

Aloha! Jsme tu zas, mě se prostě nezbavíte...no nic tady máte tu názorovku :D


1. Schyzo - Dál

No do mých oblíbených písniček to patřit nebude...Za prvý je to rap a ten moc nemusím, ale nevadí mi. Ty slova jsou někdy volgární a to do písničky podle mě nepatří. Dále ty slova jako zabít mámu....do hrobu zakopat....fakt to do písničky nepatří. Do písniček mají patřit hezké věci, aby byla příjemná a zábavná. Ale docela dobrá melodie. No nic, udělejte si obrázek sami.



2. Gorillaz - Clint Eastwood

No opět říkám....rap není můj typ a ani nebude. Tato písnička zkrátka u mě taky nemá šanci být mezi oblíbenými....



3. Steve James - Warrior

Mě osobně se tato písnička ze všech líbila nejvíce. Má hezký rytmus.....možná lehký rap, ale nemyslím si....zkrátka se mi tato písnička líbí a má možnost být v mých oblíbených písničkách.





Tak doufám, že se líbilo a astalavista u dalšího článku. XD



Komentáře

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Ach jo, Schyzo má všechny písničky vulgární - a to úmyslně. Žánr Horrorcore je celý o vulgarismech, zabíjení, mučení apod. Upřímně jsem ráda, že Řezník začal s tímto žánrem v ČR, mnohokrát mi to pomohlo a ten beat u Schyzových písniček mi přijde hrozně takový uklidňující... smajl
Chápu, že tento žánr se nemusí líbit úplně každému, ale podle mě je fajn. A sprostá slova jsou teď v 90% procentech písniček.
A ještě jak řekl Marty aka Řezník - Jeho i jiné HC písničky nemají sloužit k zabíjení a tak, ale pravý opak. Že jsou určené k tomu, aby lidi takové věci nedělali + to, co ti napsala Josefa.
Přijde mi jako blbost psát, že sprostá slova do písniček nepatří. Nikdy neurčuje pravidla, co v písničkách má být a co ne.

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Do písniček patří vulgární slova. Tyto písničky nemají nabádat lidi k zabijení vlastní matky, ale mají někomu pomoct, uvolnit se. Máš vztek, pustíš si nějakou písničku od Schyza a hned tě to přejde. Máš deprese, pusť si jeho písničku a bude ti líp ... To samé platí u Řezníka, jeho písničky nemají sloužit ke špatným účelům, naopak. Sám v jednom rozhovoru řekl že jeho písničky mají lidem pomáhat vybít si vztek, aby potom nešli ven a vztek si vybíjeli na ostatních.
Chápu že se ti to nelíbí, mě se taky nelíbí plno žánrů písniček, ale jen jsem ti chtěla vysvětlit abys tyto písničky nepovažovala za ty co mají někoho pohoršovat.

josefaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.