Nelíbí? Tak to sorry.

Menší info

Zdravím, opět jste o mě dlouho neslyšeli a možná už ani moc neuslyšíte. Chtěla bych vám tady říct pár důvodů, proč tu už moc nebudu a co vše se změní. :)


DŮVODY

 Jak z vás asi většina pochopí, už nejsem desetileté dítě. kterému by záleželo na podobných stránkách, jako je tato. Zkrátka už jsem z toho nějak vyrostla. Znáte to Facebook, Instagram, Wattpad. Discord... tady všude budu aktivní více, takže kdyby někdo chtěl nějaký kontakt, stačí říct. Čistě teoreticky můžete psát i sem, ale nebudu odpovídat hned.

 Dalším důvodem je, že mám málo času. Škola, sport... už to není takové, že bych vysedávala hodiny u počítače.

 

CO SE ZMĚNÍ?

  Soutěž, kterou jsem kdysi naplánovala, bude definitivně zrušena. Opravdu, od té doby jsem zde moc nebyla a četla jsem všechny vaše poznámky, že to nemá smysl. Ano, nemá to smysl. Tudíž je soutěž ZRUŠENA!

 Články nebudou vycházet každý den, možná tak jednou do měsíce, ale bude se snažit, vydávat je co nejvíce. Protože tohle je snad jediná věc, která mě zde stále baví.


Děkuji každému, co si toto přečetl. Počítám i s negativním ohlasem. Však kdyby někdo něco, pište buď sem, nebo do zpráv. Budu se snažit odpovědět co nejdřívě. Tak zdar u dalšího zábavnějšího článku. :)

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.