Něco mrtvého

(ne)Povedený pokus/2 -P.Ř.Í.B.Ě.H.Y.-

Hello my friends! :D Vítám vás u druhého dílu mého příběhu :D. Dufám, že se vám příběh bude líbit, a já radši jdu psát, ať se tu neunudíme k smrti u těch řečí......xD


Rok 2010, pohled Marka:

Chodím do normální školy, přemluvili jsme otce. Ano, i Josh se mnou chodí do školy. Laser nechodí, protože je vlastně normální enderman, jen s křídlama. Laser je o rok starší a Josh o 2 roky mladší. 

Jdu ke skříňce. ,,Hele, mutant jde." Někdo za mnou řve. ,,Jak je, Marečku?" Zeptal se další. Ignoroval jsem je. Jdu k mé jediné kámošce, Lence. Ta si povídá s Janou. ,,Hele, černoch jde." Odešla. Aby jí do toho nosu nenakapalo. ,,Ahoj Marku, ty víš o NejFakeovi?" Vychrlila na mě. Já jen otráveně odpověděl. ,,Ne, nevím. Teď ne, později. Promiň." Rychle jsem šel do třídy, kde jsem seděl v lavici sám. 

Zazvonilo. Přišla paní učitelka na přírodovědu. ,,Takže, dnes si povíme něco o ohrožených zvířatech..." Vypnul jsem myšlení. Slova mi šly jedním uchem tam a druhým ven. ,,A mezi ně patří i endermeni...." Poslouchal jsem dál. ,,Endermeny objevil pan Marek Starý, a pod dovolením na nich dělal pokusy. Přežili pouze 3 endermeni kteří byli "předělány".  Prvního pojmenoval Laser, ten má křídla. Druhý je zde mezi námi, Marek, a třetí je Josh- i když na to nevypadá, je enderman." Zapomněl jsem se zmínit, že Josh je enderman, jen vypadá a myslí jako člověk. Ale má endermaní schopnosti- a já ne. ,,Marku pojď k tabuli." Zvedl jsem se. ,,Marek má zachovaný vzhled tohoto zvířete, pouze má jinou barvu očí- zeelenou. Normální endermeni mají fialovo- růžové oči..." Popisovala můj vzhled a různě mě otáčela. Asi po 20 minutách jsem si mohl sednout. Konečně.

Po škole jsem šel okamžitě domů. Máme mít prohlídku místa, kde jsem dostal rozum. Otevřel jsem dveře a vešel domů. ,,Čau tati!" Zařval jsem do domu. ,,Ahoj, kde je Josh? A v pokoji máš překvapení." Rozeběhl jsem se do pokoje a cestou jsem zařval:,,Zas ho obdivují spolužáci!"

Vešel jsem do pokoje a zavřel za sebou. ,,Ooooo!" Řekl jsem když jsem na stole viděl nový, herní počítač minimálně za 45 000 Kč. Vzpomněl jsem si na Lenku. Otevřel jsem prohlížeč a do vyhledávače zadal "Nejfake". Nalezlo mi to stránku s názvem YouTube. Shlédnul jsem několik videí. Docela se mi to líbilo, tak jsem si založil profil s názvem "Enderman Marek". Natočil jsem první video. Jmenovalo se "Několik věcí o mě- Enderman Marek". Zveřejnil jsem ho.


Tak, pro dnešek by to stačilo. Kdybyste chtěli vědět, jak Marek vypadá-[Unsupported element format]

Marek je ten u tabule, toto být art Kela (Kelohap). Ano, bude to taková fanfikce, ale nebude to o videích, bude to pouze o dobrodružství které tento "enderman" prožije. :)

A teď určiě všichni čtenáři utečou a budou si říkat ,,Jako fakt?! Co to vymyslela?!" xD Ale jak soudím těch 18 A4 které tu mám popsané tímto příběhem, máte se na co těšit. XDDDDDD


Děkuji za přečtení, koment, +

BYE MY FRIENDS!!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.