nechcimecj

Už nikdy

Dost lidí má radost, když dostane iPhone. Já jsem si na něj vydělala sama. Dříve jsem používala telefon od firmy Huawei, verzi P8 lite. Byla jsem s ním spokojena do doby, než se začal sekat. Řekla jsem si dost a když jsem měla našetřeno, koupila jsem si iPhone 8 plus s kapacitou 32 GB. 

První týden jsem s ním byla nadmíru spokojená. Byla jsem na sebe pyšná, že jsem dokázala našetřit peníze za tak krátkou dobu. Ale nebyla jsem ten druh člověka, který hned musí strkat na svět to, že má iPhone a že je teď někdo víc (to jsem si ani nemyslela). Ale asi za měsíc, co mi spadl z ruky a docela malé výšky, s ním začaly být problémy. Celé noci se restartoval a najednou jednu noc přestal fungovat úplně. Asi to možná měly signalizovat černé čtverečky na displeji. Když jsem šla s přítelem do pobočky iWant řekli mi, že ten telefon je nenávratně poškození, ale že mi peníze nemůžou vrátit, protože jsou na něm známky poškození. Ok, byl tam jeden škrábaneček asi od nehtu, ale je to vážně poškození, které vedlo k funkci telefonu? Myslím si, že ne.

Nezbylo mi tedy nic jiného, než to přijmout a spokojit se zase s P8 lite. Prázdniny jsem s ním nějak přežila, ale pak to přišlo. V lednu se mi oddělal zhruba polovina krytu. Nešlo mi to nacvaknout, takže jsem poprosila taťku, jestli by mi nepomohl. Taťka to tam pouze nacvakl. Byla to chvilka, než jsem uslyšela prasknutí. Prasklo mi zadní sklo telefonu a také část displeje a telefon se zdeformoval. 

Teď se rozhoduji, jaký telefon si koupím. Ale asi vsadím na Xiaomi, nebo Honor.

Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

iPhone jsou boží telefony, dokud nedojde k mechanickému poškození smajl
Jinak já doporučuji Xiaomi. Jsem nadmíru spokojená. Navíc už mi párkrát upadl, ale furt v pohodě. Každopádně by bylo fajn koupit si ochranné sklo a nějaký obal smajl

Directionerka26To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

lumaka40

veriska: Tak samozřejmě, že SE je odolnější a celkově i jiný. SE je celokovový, zatímco 7 a výš, je telefon, který má konstrukci ze skla

lumaka40To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

V tom mě ty iPhony štvou. Drahé a nic moc nevydrží.

Pokud mohu, tak bych ti doporučila spíše Xiaomi. Je to tak trošku kopie iphonu, jen je to asi 5× levnější.=D Má úžasný foťák, dostatečnou paměť, super displej, výdrž baterie okolo dvou dnů a hodně toho vydrží. (Spadl mi z metrové výšky na beton, byl v normálním krytu a nic se mu nestalo).

Teď jsem si nedávno pořídila Xiaomi Mi 8 lite za asi 6000 a je super.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

lumaka40

Damaris Harris: Já přemýšlím o koupi Xiaomi Mi 8 myslím. Je to jen o něco odlišná verze. Hledám telefon, který by dokázal video v kvalitě až 4k.
Děkuji

lumaka40To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.