nechcimecj

Self-love

 

(za některé obrázky se omlouvám, ale mluví za vše)

Self-love? Co to vlastně je? Někdo mluví o marnivosti, sobeckosti a nadvýšenosti, ale je to vážně tak?


Myslím si, že ne. Jde především o to, jak se vnímáme. Fyzicky nebo psychicky? OBOJE DOHROMADY! Člověk by neměl řešit jak vypadá, co nosí, že nemá iPhone a další miliardu věcí, co vidí na instagramu. To že máš rád/a čokoládu o něco víc a máš pár gramů navíc je chyba? Nemyslím si, V dnešní době ideálu, které se na nás valí kam se podíváme, např. vyretušované časopisy, fotky, ale i příspěvky jiných lidí, si dost lidí myslí, že když nebudou něco splňovat jsou odpad. Ale právě takových lidí je málo. Člověk by si měl vážit toho, co má, čím je a jaké tělo má. Všichni v téhle době řeší postavu, ale je to vážně pravda? U 9 z 10 teens z ČR, tedy 90% teens se dívá hlavně na povahu.

Na selflove se hodně lidí dívá jako na kravinu, ale není to tak. I já jsem s tím měla chvíli problém. Asi 2 roky zpátky se mi začaly dělat fleky na nohou, které moc nemizí. Brečela jsem kvůli tomu, hroutila jsem se z toho, nechtěla jsme v létě nosit kraťasy a ani chodit plavat. Styděla jsem se, ale pak jsem si řekla, že je to mé tělo. Že jsem to já a tak mě stvořila příroda. Ze dne na den to samozřejmě nebylo. Chvíli to trvalo. Ale teď jsem šťastná. Sice mám trošku celulitidu, ale nic si z toho nedělám, Jsem to já, je to moje tělo a můj život. Je důležité být v klidu. Přijmout to jaký jsem a hlavně myslet na to, že jsem zdravý. 

Chápu osoby, které mají břicho o něco větší. Asi se jim lidé smějí, ale pokud nebudete jíst, je to špatně. Musíte si věřit a zdravě hubnout a jíst především tuk, i když ho chcete změnit. 

A jak se díváš na selflove ty?


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.