Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

85%
Hra - Battle Heroes 3

Vylepšujte si vašeho hrdinu v povedené 3D RPG hře s 3D grafikou. Hru ovládáte myší.

 
85%
Hra - Marble Puzzle Blast

Tato hra po vás chce jediné. Zničit všechny přibývající kuličky tak, aby se ani jedna nedostala do základny. Hru ovládáte myší.

 
90%
Hra - Fireboy and Watergirl 6

Další pokračování úspěšné hry pro dva hráče Fireboy and Watergirl, tentokrát s číslem 6. Budete šipkami a klávesami asdw ovládat ohnivého kluka a vodní dívku tak, aby jste překonali všechny nastražené překážky, vzájemně si pomáhali, sbírali co největší množství diamantů a dostali se s každou postavičkou do svého cíle. Dokážete projít všechny levely?

 
85%
Hra - Idle Hypermart Empire

V této hře je vaším úkolem stát se milionářem. Klikáním myši vyděláváte peníze, za které poté vylepšujete zaměstnance a budovu. Dokážete být milionář?

 
82%
Hra - Rapunzel
Video se načítá

Rapunzel neboli Locika - má dlouhé vlasy. A jak chodí oblékaná? To teď můžeš rozhodnout ty. Ale rozhodně by to měly být princeznovské šaty, nemyslíš?

 
85%
Hra - Princess Ballerina Dress Design

Dnes bude tvým úkolem řádně připravit všechny princezny, které se chystají na baletní vystoupení. Tvým úkolem bude všechny řádně obléci a poté jim udělat pěkný makeup. Hru ovládáš myší.

 
67%
Hra - Four Dances with Princesses
Video se načítá

Dnes se koná soutěž v rámci oblékání a proto potřebují princezny Vaši pomoc. Vyberte si jednu princeznu a oblečte ji na daný druh tance. Bude Vaše princezna na prvním místě?

 
85%
Hra - Canping School Trip

Každý miluje výlety. Naše tři kamarádky nejsou vyjímkou a dnes si společně zajedeme na školní výlet do přírody. Nejdříve pomoz kamarádkám postavit stany, rozdělat oheň a poté je vhodně oblékni a si s nimi pěkné chvíle u táboráku. Hra se ovládá klikáním levého tlačítka myši.

 
90%
Hra - Upper East Side Makeover
Video se načítá

Ve hře Upper East Side Makeover dostaneš na starost jednu mladou dívku, která se chystá na svůj velký den. To samozřejmě obnáší, že dívka bude chtít vypadat perfektně, a proto jí nejprve musíš upravit, protože její vzhled má prozatím spoustu nedostatků. Hra ti pomůže s výběrem vhodných prostředků na úpravu, takže se nemusíš bát, že nebudeš vědět, co dělat.