Natalka d

Vánoční vtipy

 Ahoj!!! Protože se blíží Vánoce dám vám sem pár vtipů týkajících se Vánoc. Nejvíc mě zaujal ten o Santovi, uvidíte, co vy, tak jdeme na to milí, zlatí Vánoce tu budou, co nevidět.

 

Pepíček říká: ,, Maminko stromeček hoří" a maminka na to:,, Pepíčku říká se svítí" a za pět minut Pepíček říká: ,, Mami záclony už taky svítí".

Pepíček říká tatínkovi:,, Tati já bych chtěl k Vánocům pejska". Tatínkova reakce: ,, Ne budeš mít kapra jako všichni ostatní".

Na Štědrý den říká Toník Pepíčkovi: ,,Hele nemáš dneska půl dne čas"? A Pepíček se ptá: ,, Proč"?  Toník: ,, No my máme doma betlém a chybí nám tam osel".

Pepíček si stěžuje tatínkovi: ,,Tati já jsem celý den nejedl a vůbec nevidím zlaté prasátko" . Tatínek odpoví: ,, No víš synu dnešní doba hned jak je něco ze zlata, tak ti to ukradnou".

,,U nás je pod stromečkem každý rok t stejná věc" říká Pepíček ve škole a paní učitelka se ptá: ,,Jaká Pepíčku"? Pepíček: ,,Stojan".

Do myslivny v noci přijde Santa Claus, velký pytel dárků na zádech. Myslivec vyskočí z postele, vezme si flintu a na míří ji na nebohého Santu a pak na hlas kříčí: ,,Takového drzého pytláka jsem ještě neviděl!!! Klidně si přijít i s úlovkem do hájovny a k tomu ještě uprostřed noci". 

Pán v práci říká: ,, Moje tchýně je spisovatelka, tak jsem ji dal k Vánocům dárkový papír". 

 O Vánocích by neměl být nikdo sám, tak pojďte pane za týkáváme vás.

 

Nemám adventní kalendář, takže otvírám lednici a jím všechno, co tam vidím. 

Tak to je všechno!!! Bye- bye girls. You are super!!! 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.