Natalka d

Typy lidí na koupališti

Ahoj!!! Užívejte poslední teplé dny prázdnin, jelikož jsem celé prázdniny strávila na koupališti, tak jsem pro vás připravila článek typy lidí na koupališti, kde zjistíte, jací lidé se tam mohou vyskytovat. Na některé byste si měli dát pozor a s jinými může být i sranda, tak už tedy nebudu zdržovat a jdeme na to.


Stříkač

Všude stříká, postříká i lidi. Bacha na něj, určitě plave kraula.


Jeblý člověk

Vymýšlí vtipy a dělá nesmysly.Třeba pořád hledá kamarády a tak plno lidí zdraví.Je to dobrý kamarád.Je na něho spolehnutí v krizové situaci.


Skokan

Pořád jen skáče. Od otvíračky do zavíračky, zkouší různé skoky, někdy se i předvádí a nebo se přerazí.


Tobogánista

Tenhle člověk je zase zaměřený na tobogány. Pořád leze tam, sjede to a leze tam. Zvládne i velkou frontu, jen aby se mohl svést.


Porušovač pravidel

Prostě na něho plavčíci pískají a on pořád ty pravidla porušuje.


Opalovač

Většinou jsou to ženy, které se chtějí opalovat a nic jiného taky nedělají.


Jedlík

Jí, jí a pořád jí. Většinou se přijde na koupaliště najíst a válet na dece. Do vody ani nevleze a nebo jen na chvilku.


Drzoun

Většinou se kamarádí s romy, lidem nadává, stříká po nich, tahá je za vlasy a všechno na ně svádí. Šprti se jich bojí. Pokud jste vyšší než oni a není jich moc klidně si dovolte, ale spíše doporučuji si jich nevšímat.


Namalovaný holky

Dbají o svůj vzhled, chodí na koupaliště namalované a balí kluky. Jsou hubené, někdy až příliš.


Obézní člověk

Naopak tomuhle člověk je jedno, jak vypadá, blbne ve  vodě a diví se proč na něho lidé pořád koukají. Ale neříkejte si, že to jste vy. Vy to nejste, ten člověk je vážně tlustej, podívejte se třeba na seriál Tlouštíci a uvidíte,že jste hubený.


Zbrklý člověk

Všechno rychle, rychle a rychle. Běhá rychle, plave rychle, všude chce být první a častokrát vrazí do lidí.


Tak, co? Našli jste se? Pokud ano dejte vědět do komentářů.Některé může vystihovat více typů osobnosti. Třeba já jsem tobogánista, opalovač, jedlík, skokan i jeblý člověk. Záleží, jaký je den a jakou mám náladu. 


A kde se koupat? Středočeský kraj a kraj Praha Aquapalace Praha, Ústecký kraj Aquapark Žatec, Liberecký kraj Aquapark Jablonec nad Nisou, Zlínský kraj koupaliště Rožnov pod Radhoštěm, Jihočeský kraj Aquapark Jindřichův Hradec, Jihomoravský kraj Aqualand Moravia, koupaliště Znojmo, krytý bazén Božice, Plzeňský kraj koupaliště Plzeň, Olomoucký kraj Aquapark Olomouc, Pardubický kraj koupaliště Pardubice, Královehradecký kraj koupaliště Hradec Králové a plno dalších koupališť a aquaparků.


Tohle bylo dneska všechno. Mějte se krásně. 


Čusky, fusky.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.