Natalka d

Láska v 16

Čau holky,omlouvám se,že jsem už delší dobu nevydala žádný článek,ale nebyl čas,teď máme ve škole plno povinností. Ale jelikož jsem spatřila jeden pozitivní komentář,tak jsem dobré duši,chtěla splnit přání. Tak uživatelko hlemyzd,tady máš příběh,ale není to nic extra,jak jsem už psala,ale alespoň něco. Už to teda nebudu okecávat a jdeme na to.


,,Ahoj! Jsem Anna a je mi 16. Dnes půjdu s kamarádkami na dicotéku, už zbývá jen pár minut".  ,,Crr". Anna už i s kamarádkami Luckou a Sašou jdou na dicotéku, samozřejmě jako každá jiná dospívající dívka s cílem najít si nějakého kluka. A tak všechny tančí sami a dívají se jestli se v okolí nevyskytuje nějaký kluk. Kluků je na disco hodně,ale všechny se zakoukají do jednoho, do neznámého blonďáka a tak se všechny hádají,která z nich ho půjde oslovit: ,, Já,já,já", všechny říkají. Jenže se nemůžou dohodnout a tak Saša ustoupí a jde si za tancovat s černovlasým chlapcem. Ale Anna a Lucka se pořád hádají. Nakonec Anna ustoupí a jde z discotéky domů. Lucce se splnil sen a tančí s blonďákem,s kterým následně opustí discotéku a zase se domlouvají,kde se setkají příště. Saša se se svým tanečníkem loučí a jde domů. Zatím,co Anna už prochází parkem,kde je obrovská tma,jde,jde a najednou slyší nějaké kroky: ,, Co se děje"? pomyslí si. Podívá se za sebe,ale za ní nic není a tak se dívá před sebe,aby se uklidnila. ,, To mám zase představy". povzdechne si. Za chvíli vyjde z parku a slyší svůj  telefon. ,, Saša,tak to vezmu". ,,Ahoj Anno,kde jsi teď"? 

,, Ahoj Sašo,teď jsem vyšla z parku a stojím naproti divadla".    ,, Aha,tak očkej,jdu pro Lucku a přijdem za tebou". Lucka tedy už unavenápůjde se Sašou až k divadlu,kde se holky následně jedna přes druhou omlouvají. Saša i Lucka mají kluka,jen Anna zatím nikoho nemá a nikdy neměla. A tak se rozhodnou že se už nebudou hádat,musí se,ale všivchni vyspat. Každá jde domů a doma se osprchují a potichu vklouznou do postele,aby nevzbudily své rodiče. Druhý den ráno,protože je sobota všechny spí až do deseti. Poté se probírají a vstanou,nají se a setkají se na autobusové zastávce,jdou se projít městem,koupí si zmrzlinu a najednou se na Annu začne dívat docela slušný kluk,který má hnědé vlasy,modré oči a Anně se i líbí. A láska je na světě. Začnou pomalu od první schůzky,tak jak se to dělá. Všechny holky už jsou spokojené a jsou za svými kluky,dokonce jednou všech šest lidí jelo spolu na výlet,kde si to náramně užili. Toť vše.

Mějte se hezky a čau.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.