Natalka d

Hpd zprávy

Dobrý večer!!! Vítejte u hpd zpráv,kde vám sdělíme,jaké události se dnes staly + nějaké doporučení.

Takže: 

1. zpráva Začal Nový rok. Tak to víte určitě všichni,ale zachvíli vás zaskočí jiná zpráva.


2. zpráva Pozor!!! Po městech se pohybují psi,ale to není nic neobvyklého,ale neobvyklá věc je,že jsou to různé rasy psů,takže jsou nebezpeční proto doporučejeme nikam nechoďte!!!


3.zpráva Vláda vymyslela nový způsob,jak zabránit kočkám,aby neutíkaly majitelům. Vláda vymyslela nový vynález umělého psa. Majitelé dají umělého psa před dveře.Dobrý výsledek je přímo zaručený jelikož kočky neumí rozlišovat zvířata umělá a živá,takže kočky se neodváží vyjít ven pokud budete mít zavřená okna.


4. zpráva  Vědci vymysleli nový způsob, pro malé děti,jak se vypořádat se šikanou. Dajídětem asistentky,které se budou o děti starat a agresory vyřídí jednoduše.


5.zpráva Zajímáte se o Českou Republiku a vše co je s ČR spojené,jste přihlášenými uživateli na hpd a nejste hatery? Pokud tomu,tak je,tak se můžete přihlásit do nové soutěže Česko. Žádost o soutěžení můžete posílat uživatele natalka d do soukromých zpráv. Soutěží jedinci proti sobě. Vždycky jeden proti jednomu. Vždycky by vám natalka d poslala otázku do SZ oboum a počkala až oba odpoví. Otázky by byly celkem čtyři v případě remízy pět. Vítězem by se stal ten,kdo by měl více správných odpovědí a za odměnu by s ním byl rozhovor. Pokud bude velký zájem může být soutěží více. Soutěž by byla zveřejněná na blogu natalky d na hpd.


Děkujeme,že jste vydrželi u zpráv a Nashledanou!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.