Natalka d

Den stromů

 Ahoj holky!!! Dnes tu je speciální článek s názvem Den stromů, to protože Den stromů bude tuto neděli a s tímto článkem mi pomohla uživatelka Unicorn Lenia, takže doufám, že si počtete a že se vám to bude líbit. Kdyby měl někdo zájem spolupracovat se mnou na nějakém článku, tak může říct a já mu řeknu podrobnější informace. Takže už vás tohle kecání asi nebaví a přesuneme se k tomu článku. …………………………………………………………………………………………………………………………….

Den stromů 

Slaví se 20.října. Slav se, protože stromy nám dávají kyslík a kyslík je potřebný k dýchání a dýchání k životu. A plno stromů lidé kácejí a až tady nebude žádný strom, tak nebudeme moci dýchat. Jeden strom dává kyslík pro 3 lidi.

  

 

  

……………………………………………………………………………………………………………………………….

 Slavení

Jak ho oslavit radí uživatelka Unicorn Lenia. Takže už jí předám slovo.

 

 Den stromů se slaví sázením stromů a celkově zkrášlování lesů, já na tenhle den budu spát v lese. Právě Den stromů je svátkem, který můžete oslavit podle svého. Občas se stačí jen rozhlédnout kolem sebe a všimnout si kolik druhů stromů je ve vaší ulici. Můžete i pečovat o stromy- např. zalít je. Taky, když se vám bude chtít můžete si přečíst knihu ,, Muž, který kácel stromy" , protože připomíná, že každý z nás má ve svoji moci změnit krajinu kolem nás, stačí jen málo odhodlání, trpělivost a vytrvalost.

 

 A ještě takový Diy, který mi uživatelka Unicorn Lenia našla a jsem jí za to vděčná.

 

 

……………………………………………………………………………………………………………………………... 

 Písničky a trocha kecání

 

Už jsem tady zase já natalka d. A teď vám tady dám pár písniček. Je to o stromech a nebo jsem našla v názvu písně slovo strom. Tak tady vám je dám. Musím to najít na youtube, tak to bude chvilku trvat. O chvíli později Tak a už to je.

 

 

Nedala jsem sem videoklip, protože hodně uživatelů na youtube si stěžuje na zpracování, kostýmech atd. Doufám, že si uvědomujete, že stromy nám dávají kyslík, tak je neničte, chraňte přírodu díky jí žijeme.

 

 

 …………………..………………………………………………………………………………………………………

 

           Vtipy

 

A ještě jsem vám našla na internetu pár vtipů.

 

Neštovice rostou na stromech- slyšel jsem, že byly vymýceny.

 

Když vidím všechny ty stromy a v jejich kůře vyrytá srdíčka s iniciály zamilovaných, jsem zděšený, kolik lidí nosí na rande nůž.

 

 ,,Až se doučíš ty stromy přijď umýt nádobí".  ,, Jasan".

 

     

(Snad mně nikdo za to nedá ban, prosím nedávejte já to nemyslím špatně.)

 

…………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Rozloučení

 

Loučím se i za uživatelku Unicorn Lenia.   Takže mějte se hezky, oslavte Den stromů a my se s vámi loučíme. Ahoj!!

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.