Natalka d

7 modních trendů letoška

Ahoj!!! Rozhodla jsem se, že napíšu článek, kde napíšu jaké jsou trendy letošního roku. Některé oblečení mohlo už i minulý rok být trendem, ale to nevadí. Prostě mám velkou zálibu v nakupování, takže když vyrazíme do nějakého obchodu s oblečením, tak si prostě něco, co mně sedí musím koupit. A jak to máte vy s nakupováním? Klidně se podělte do komentářů.


1. Neonová mikina s kapucí 

   

Tuhle mikinu prodávají většinou v obchodě Takko Fashion, na internetu třeba na About you nebo Wish. T Mikinu jsem viděla minulý rok u své spolužačky, letos jsem ji objevila v Takku a taky zjistila, že je to nový modní trend. Neonová barva se, ale taky objevuje na jiném oblečení.



2. Kožená bunda

Nosila se hodně v devadesátých létech minulého století a vrací se do modních trendů. Určitě ji budou prodávat ve velkých obchodních centrech. Třeba takovou bundu jsem si koupila na Freeportu u Hatí u Znojma v obchodě Kennet street. Ale samozřejmě ji prodávají ve více obchodech. 



3. Tenisky ke všemu

Letos se to hodně rozšířilo. Je to výstřelek letošního léta. Prostě k šatům, k sukni, ke kalhotám, prostě k jakémukoli oblečení. 




4.Džínová bunda

Tak tohle je nesmrtelný trend, tahle bude v trendech pořád. Můžete si ji koupit v různých barvách, třeba v modré, bílé či černé a taky si ji můžete koupit s různými vzory a nebo ozdobami. Třeba s kamínky si můžete koupit.

    

 [Unsupported element format]


5. Bílá trička

Skoro v každém obchodě s oblečením najdete bílá trička, už mám dvě doma. Můžou mít nápis, ale také mohou být čistě bílá, mohou mít krátké rukávy a krajky nebo dlouhé rukávy. Je nespočet kombinací.

 




6. Saka

Ať už u žen nebo u mužů, tak určitě šatník každého obsahuje minimálně jedno sako, ale samozřejmě ne každý to nosí. Je to, ale praktické a vypadáte v tom dobře. Sáčka mohou mít různé barvy, ale mně se nejvíce líbí bílá nebo šedá. Saka mohou být s knoflíky a nebo se nezapínají vůbec. Většinou to patří do klasického šatníku učitele.

      


7. Krátké kraťasy

Hodně v obchodech prodávají velmi krátké kraťasy. Nejvíce se prodávají džínové kraťasy. Nemají nohavice a proto se snadno oblékají. Nebude vám takové teplo, jako když si vezmete normální kraťasy.

   

Tenhle článek nepsal žádný profesionál, takže jestli mám napsaného něco špatně, tak mě klidně opravte. Pro dnešek je to tedy vše a ahoj!!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.