Natalka d

10. nápadů na fotky na sociální sítě

Ahoj holky!!! Dlouho jste nebyly aktivní a chcete vyfotit něco na nějakou sociální síť, třeba Facebook ,Instagram ,Twitter ,atd. Ale vůbec netušíte, co? Tak vám dneska dám nějaké ty tipy ,co vyfotit ,když zrovna inspirace vás míjí a netušíte. Tohle byl takový úvod a teď jdeme k naší takové stati. 


Tak jdeme na to:


1.Výlet,zážitek,dovolená,akce,atd.



2.S kamarády ,s rodinou.



3.Nějaké tipy na účesy, oblékání.



4.Jídlo (Které jste třeba uvařily, můžete tam dát i recept.)



5.Zvířata(mazlíčky, náhodné zvíře ,které uvidíte, atd.)



6.Tipy na knihy, které doporučujete.



7.Jestli umíte hezky zpívat ,můžete se natočit do Reels nebo story  a doporučit tím vaše oblíbené písně a ukázat lidem svůj hlas.



8. Vaše úspěchy(ukončení školy(např. vyfotíte svoje vysvědčení nebo jestli jste starší tak svůj diplom a fotku z promoce, zápasy, soustředění , tanec, brigádu, atd.)



9.Různé citáty, moudrosti a výroky



10. Co vás zrovna napadne

Prostě, co vám zrovna probleskne hlavou ,na co narazíte, atd.


Tak tohle byly tipy, co vyfotit na sociální sítě, dávejte si pozor taky na správné světlo a nebojte se taky použít občas efekty, ale hlavně to s tím nepřehánějte, protože ,čeho je moc je prostě příliš. A přece nechcete mít přeplácané fotografie. A ne na každé fotce musíte mít tunu make-upu. Lepší je se ukázat přírodně než, abyste se ukázaly takové ,jaké doopravdy nejste. 












A závěrem

Mějte se hezky a zvládněte letošní  školní rok, protože některým z nás půjde letos o průměry, protože ve spousta případů známky rozhodly o budoucnosti žaček a studentek. Mějte se krásně a s odhodláním do nového školního roku.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.