MyMagicWorld

Dočtená série LILY

Ahoj, po víc než roce tady mám novou knižní recenzi. Právě jsem dočetla poslední (čtvrtý) díl Lily. Na ten třetí, který jsem četla na podzim tu recenzi taky nemám tak můžeme jít na to! Tahle série za to stojí.

Autor: Holly Webbová

Rok vydání: 2013/2015

Počet dílů v sérii: 4

Hlavní postavy: Lily, Georgie, Henrieta, Argon, Daniel, Rose, Jane, Petr, otec, matka, Sofie 

Celá série je vlastně jeden příběh a knížky na sebe navazují. Lily a její sestra Georgie zjistí, že je jejich matka součástí spiknutí proti královské rodině a Georgie chce k tomu využít. Kouzla jsou totiž v zemi zakázaná a kouzelníkům se to samozřejmě nelíbí. Lily s Georgie a mopsíkem Henrietou utečou z domu a čeká je pátrání po jejich otci, po tom, kdy se má odehrát spiknutí a hlavně, musí z Georgie dostat kletby, které do ní zlá matka zasela. Pokud jste četli knihy o Rose, je to jejich volné pokračování.

Díly:

1. Lily (pojednává hlavně o útěku z domova)

2. Lily a zářiví draci (pojednává o pobytu Lily a Georgie v nápravném zařízení pro kouzelnické děti Fell Hall, starém sídle, kde kdysi žili také draci)

3. Lily a zajatý kouzelník (Lily a její přátelé hledají pomoc aby vysvobodili Lilyiného a Georgiiného tátu)

4. Lily a kouzlo zrádců (odhalení spiknutí a zakončení celého příběhu)

Za mě prostě nádhera. Paní Webbová mě vždycky donutí číst. První díl jsem dočetla před dvěma lety a poslední teď. Ani nevím, který díl se mi nejvíc líbil. Co se týče konce jsem za takový konec opravdu ráda. Matky jsme se zbavili, ale neumřela a té protivné baby, královny Adelaide, která mě štvala jsme se taky zbavili. xd Já mám ráda dobré konce. Tady úplně všechno dobré nebylo, protože tam několik lidí umřelo ale pouze tech zlých. Krásné knihy, určitě si je přečtěte!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.