My Amazing Life

Recenze | Hračky do vody + příběh

Ahojky rajčátka!
Dneska to bude recenze na kruhy, lehátka, míče a jiné hračky do vody. Je léto a každý asi chodí na bazén a tak chce vypadat nejen stylově, ale taky zajímavě. Tak jdeme na to!!!! *žbluňk*

Držák na pití
Už se vám někdy stalo, že jste chtěli relaxovat v bazénu, ale nemohli jste si s sebou vzít i pití? Tak tohle je právě pro vás! Držák na pití se skvělým doplňkem do bazénu!!! A určitě se tam vleze i nějaká pochoutka z mého předešlého článku ------> [ Klikni mě ]


Nafukovací volejbalová síť
Pokud vás už nebaví jenom plavat nebo se potápět, tak si můžete zahrát volejbal! Je to opravdu zábava!


Vtipná nafukovací matrace
V dnešní době už nejsou jenom ty nudné nafukovací matrace. Dneska jsou ve tvaru jídla, oblečení, zvířat, rostlin atd. Já mám doma zmrzlinu, meloun a kaktus. To aby mi to všechno ladilo k plavkám! Můžu je jenom doporučit.


Nafukovací zvířátko
Asi každý už tohle viděl. Ale já to prostě miluju! Nafukovací plaměňák (kterého mám mimochodem doma a říkám mu princezna Kristýna, protože je krásný) nebo dokonce i kosatka, či žralok (toho má brácha a je otřesný. Vždycky mě s ním straší.....).


Ale s těmi nafukovacími věcmi si dávejte pozor! Jednou jsem to měla u babičky u rybníka. Celý den jsme se koupali a hráli si s kámoškou. K večeru jsme pak leželi na dece, jedli sladkosti a meloun, bavili se a jen se tak povalovali. No, najednou začalo foukat, z plameňáka to smetlo ručník a odneslo ho to až daleko přes rybník. Hned jsme běželi za babičkou, že nám plameňák uletěl. Naštěstí žije na druhé straně soused, a ten ho prý chytil. Když jsme tam ale přišli, plameňák byl vyfouklý. Babička se ptala proč, a ten soused řekl, že si myslel, že je to nějaká velká kachna, tak ji zestřelil ze střechy a už si chystal pekáč, že si ji upeče. Tak jsme pak museli koupit nového... a toho prostřeleného má ten soused vystaveného nad krbem. Jako vyfouklého připevněného hřebíky.

Ach jo. Ale už mám nového 

Mějte hezké léto!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.