Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

52%
Hra - Zayn Perrie Wedding Preparation
Video se načítá

Perrie Edward ze skupiny Little Mix je zasnoubená se Zaynem Malikem a bude se vdávat. Pomozte jim se připravit na velkou svatbu! Napřed jim udělejte pár pleťových masek, učesejte je a oblečte do hezkého šatstva!

 
61%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá

Dva poníci z My Little pony se rozhodli, že si udělají závody, aby věděli který z nich je lepší. Vaším úkolem bude překonat druhého poníka a překonat všechny překážky. Myslíte si, že to dokážete?

 
61%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá

Ve hře Typeasaurus musíte psát co nejrychleji slova, která obsahují zobrazená písmena. Je to nutné, protože jinak se nepohnete z místa. Čím delší slovo bude, tím rychleji a dále se rozběhnete.

 
91%
Hra - My Dear Rabbit
Video se načítá

My Dear Rabbit je hra vhodná pro dívky, které mají rády zajíčky. V této hře si můžete vyzkoušet, jak zajíčka vytrénovat, umýt, vyčesat a samozřejmě, aby byl pěkný i obléknout do moderních šatů. Celou hrou vás bude provázet Ashley, která vás na konci ohodnotí.

 
68%
Hra - DIY My Boyfriend's Outfits Refashion
Video se načítá

Táňa se rozhodla, že si vytvoří nový outfit ze šatů, které již její přítel nenosí. Pomozte jí outfit vyšperkovat do dokonalého stavu a nezapomeňte jej vylepšit doplňky.

 
86%
Hra - Car Toys Japan Season 2
Video se načítá

Ve hře Car Toys Japan Season 2 na tebe už čeká spousta zábavných levelů, ve kterých budeš muset vytlačovat auta, které na parkoviště nepatří a u toho budeš muset vždy správně zaparkovat auta záchranného systému.

 
89%
Hra - Bakery House
Video se načítá

Představte si, že byste vlastnili svůj vlastní podnik. Nemyslete si, že je to jednoduché, právě naopak. Vaše role bude spočívat v obsluze zákazníků. Musíte jim splnit to, co si v bublince vyžádají. Musíte být však rychlí protože vaši zákazníci mohou odejít. V každé úrovni musíte získat určitý počet peněz. Tak směle do toho.

 
96%
Hra - Monkey Go Happy Stage 291
Video se načítá

I dnes pro tebe máme nový díl logické hry Monkey Go Happy. Jestli sis myslela, že ti dáme úlevu, když jsou ty prázdniny, tak ses pěkně spletla. Zvládneš i dnes vyřešit všechny zapeklité úlohy a najít všech deset opiček?

 
51%
Hra - Angry Birds Halloween Boxs
Video se načítá

Ptáci se v této hře pořádně naštvali. Sestřelujte všechny krabičky s rozzuřenými ptáky. Když všechny krabice spadnou, úroveň se ukončí. Hra má osmnáct zajímavých a obtížných úrovní. Dokážete projít všechny? Na každou úroveň máte předem stanovený časový limit, který musíte splnit, jinak se vám nepodaří úroveň splnit.