My Amazing Life

Co vás podle horoskopu čeká tento školní rok?

Čauky holky!
Už nějakou dobu se zajímám o horoskopy a testy osobnosti. Tak jsem si pro vás připravila článek o tom, co vás tento školní rok čeká. Neberte to nějak vážně, protože to nemusí platit na 100 %. Je to jen tak pro zábavu.

✦ ✧ ✦ ✧ ✦

Beran
Pokud jste beran, tak máte štěstí. Tento rok bude pro vás úspěšný. Ať už se jedná o písemky, nebo dokonce maturitu, všechno zvládnete. Veškeré problémy lehce vyřešíte. S rodinou to taky bude fajn. Prostě máte štígro, všichni na vás budou pyšní a hrdí a ve všem budete vynikat.

Býk
Brzo zjistíte, že vám více vyhovovala online výuka. Ta se bohužel nebude snad nějakou tu dobu konat. Budete se tedy s tím muset smířit a trochu zamakat, ať se vám nezhorší známky. Budete se možná potýkat i s problémy, které vám přinesou fyzickou bolest. Jedno pozitivum vás ale čeká - setkáte se se vzdálenými příbuznými, které jste už nějakou tu dobu neviděli.

Blíženci
V novém roce to ani tak nebude o škole, ale spíš o vašem zdraví. Měli byste pečovat hlavně o sebe a svou rodinu, a dávejte si pozor, protože v odbodí od 14. září do 20. listopadu můžete vy nebo někdo z vaší rodiny onemocnět! Dbejte tedy na zdravý životní styl a zdravou stravu, neboť můžete tento rok zameškat hodně školy, pokud si nebutete dávat pozor.

Rak
Toto je váš rok, raci. Konečně se naskytne příležitost, kdy budete moci opravdu zazářit. Možná konečně dostanete tu vytouženou jedničku, nebo vás nevyberou poslední v tělocviku. S kamarády budete trávit mnohem více času, než minulý rok a tak se vám i zlepší a zpevní přátelství.

Lev
Lvi, pokud máte nějaké kroužky, zájmy, nebo přemýšlíte nad novými kroužky, pomyslete na peníze. Minulý rok bylo vše uzavřené a peníze za kroužky tak letěly z okna. Zkuste to pořádně zvážit, jestli opravdu chcete do školního orchestru.

Panna
V novém roce se budete muset více otevřít. Po roce online výuky jste nějak vypadli z kolektivu a tak bude třeba znovu navázat vztahy. I přes to, že vaše studijní výsledky nebudou podle vašich představ, nevěště hlavu. Zkuste trochu víc zamakat a určitě se to zlepší.

Váhy
Setkáte se s nějakými těmi spory, ať už s rodinou nebo s kamarády, ale vše se časem uklidní. Budete muset trávit více času nad učením, ale moc netlačte na pilu. Ze začátku to moc nepůjde, ale nakonec budete excelovat! Vše berte s klidem, jelikož hádky a křik by vedlo jenom k nepřátelství.

Štír
Dávejte si pozor na to, abyste se zbytečně nerozzuřili. Tak jako u váh, i u vás by tato zlost mohla přerůst v nepřátelství. Vyhýbejte se konfliktům a vše řešte s chladnou hlavou.

Střelec
Pokud máte ještě nějaké nevyřešené problémy z minulého roku, snažte se je co nejdříve dořešit a hodit je za hlavu. V tomto roce vám totiž konflikty vůbec nesluší. Možná vás čekají i nějaké ty neshody se staršími členy rodiny (tím myslím babičku a dědu atd.) Pokud vás škola vyvede z míry, zkuste jógu. Na YouTubu jsou videa jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé. Možná si můžete i zacvičit s babčou a být tak všichni v pohodě.

Kozoroh
Tak jako pro několik předchozích znamení, ani pro kozorohy nebude tento školní rok zrovna růžový. Rodiče možná budou nechápaví a budou se chovat hrubě, když přinesete špatné známky či poznámku. Důležité si je spolu sednout a vysvětlit si pravidla a co od vás vlastně chtějí. Bude třeba vynaložit velké úsilí, abyste vše dali zase do pořádku.

Vodnář
Vodnáři, držte tento rok svoje emoce na uzdě. Nový školní rok může být pro mnohé velmi stresující a namáhavý, ale pokud se hodíte do pohody a nebudete si brát nevhodné poznámky spolužáků k srdci, bude vám hned lépe. Také hrozí, že se vám nahromadí se spousta těžkých úkolů, proto moc neprokrastinujte a vše lehce zvládnete.

Ryby
Tento školní rok je nejlepší na navázání nových přátelství. Tato nová přátesltví vás nabijí energií do nového roku a pomůžou vám úspět ve škole. Pokud se stane, že se ocitnete v konfliktu, raději ustupte.

Tak ať se vám v novém školním roce daří a doufám, že se ty špatné věci nenaplní. I kdyby, držte se holky! To zvládnete!


          

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.