Můj retardovaný blog

kaktuska6257

Ahoj, vítám vás u dalšího článku, tohle bude první názorovka na mém blogu a bude to názorovka na kaktuska6257. (nevím jestli se mi z toho podaří udělat názorovka ale ok, jdeme na to)

Většina z vás asi tuhle holčinu zná a já nejsem vyjímkou. Je na HPD známá díky tomu, že spamuje blog nesmyslnýma a docela hloupíma člámkama, dteré ani nejsou pořádně články. Tahleta holčina je schopná napsat 10 článků za den. 10 článků, ale všech těch deset článků je absolutně o ničem. Ty její ´´články´´ obsahují tak 2 věty, tady máte názornou ukázku:


Diney Channel

Sledujete kanál Disney Channel ??? Jestli ano ,tak podle mě je to nejlepší kanál o Stylu atd. ...
ale taky tam je můj oblíbený seriál ,,Beruška a Černý kocour,, zatím pá :)

takhle nějak vypadají její články. Ovšem, píše tahovéhle věci, ale píše i něco, co vlastně ani nepíše ona ale kopíruje to z wikipedie (pravděpodobně příkazem Ctrl C Ctrl V protože pochybuju že by se jí to chtělo přepisovat...) další ukázka typu takového jejího článku:


Co je to Facebook

Facebook je rozsáhlý společenský webový systém sloužící hlavně k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Se svojí 1,5 miliardy aktivních uživatelů (únor 2015)[3] je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do osmdesáti čtyř jazyků.[3] Jméno serveru vzniklo z papírových letáků zvaných Facebooks, které se rozdávají prvákům na amerických univerzitách. Tyto letáky slouží k bližšímu seznámení studentů mezi sebou.

K založení Facebooku vedla dohoda mezi mladým studentem počítačového programování Markem Zuckerbergem, bývalým studentem Harvardovy univerzity a Edduardem Severinem. Původně byl tento systém omezen jenom pro studenty Harvardovy univerzity, pod doménou thefacebook.com. Během dvou měsíců byl rozšířen na některé další, které patří do tzv. Ivy League, a již do konce roku byly připojeny další univerzity. Nakonec byl přístup otevřen pro všechny uživatele s univerzitní e-mailovou adresou (.edu, ac.uk, ...) nebo pro některé zahraniční schválené univerzity, v Česku k prvním otevřeným vysokým školám patřila Masarykova univerzita. Od 27. února 2006 se začaly do systému připojovat některé nadnárodní obchodní společnosti. Od 11. srpna 2006 se může dle licence používání připojit kdokoli starší 13 let. Uživatelé se v systému mohou připojovat k různým skupinám uživatelů, kteří působí například v rámci jedné školy, firmy nebo geografické lokace.


další věc, ke které se chci vyjádřit, tohle vlastně nedává vůbec smysl, jako by v dnešní době někdo nevěděl co je to facebook. Navíc se nám jestě snaží tvrdit že je jí 14. Názorná ukázka z jejího profilu:


kaktuska6257

žena, 14 let

Ústí nad Orlicí

já pochybuju že je jí víc než mě, jí bude tak.... 8 nebo 9 (mě je 11). Pokud jste do teď tuhle holčinu neznali, tak jste byli šťastní lidé, takže, můj celkuvý názor na tuto hráčku:


CANCER!!!! CANCER!!!!!

jako, nechci být nějak hnusná, ale je to pravda, nemá to být hejt ale jenom moje vyjádření, doufám že jste to pochopily, omlouvám se za gramatické chyby a čáááááááu :3 PS: Kategorie zajímavosti je tam jenom pro to že se tam žádná kategorie nehodí

Komentáře

kaktuska6257

je mi 14 jsem v 8 třídě a vy jste ůplně vypatlaní ... smajlsmajlmůžu tam mít co chci... mám Fb klidně si to ověř.... pro pAnonymka2005 smajlsmajlsmajlsmajlsmajl

kaktuska6257To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Taky mě to štve! Všichni jí k těm jejím nečlánkům píšeme, aby to napsala delší, že jedna věta není článek, WTF... ale ona na to nedbá. Dokonce i několikrát odepsala, že jí je jedno, že to není článek. Nechápu! Nechápu, co z toho má? Asi to sama nechápe a neví, co je to článek, i když jsme jí to všichni několikrát napsali.

Ale tohle je stránka pro malé holky, které mají myš v ruce poprvé, tak se nedivme, že tu jsou taková individua, která jsou ráda, že napsali jednu větu nebo že dokázali něco zkopírovat.

My s tím bohužel nic neuděláme, to ona si musí uvědomit, že něco asi není v pořádku smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anonymka2005(°Creative World°)

Sagka: Já už jí nebudu připomínat to, že dělá články, které nejsou články, ať si dělá co chce, když si nenechá poradit, je to její věc, jenom by ty svoje nečlánky měla vydávat maximálně 2krát denně protože tím spamuje celý blog, jinak úplně souhlasím s tím co jsi napsala

Anonymka2005To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.