Můj (ne)zajímavý Blog

Návrat?!

Ahoj všichni!!!

Jak víte, tenhle blog před 10 měsíci skončil. A já se rozhodla vrátit! Doufám, že jsem vás tím potěšila, protože i mě to těší! Tohle bude jen tak informačně a přeji si a doufám v to, že se vám můj blog bude líbit stejně jako v září 2015!

Hodně se toho změnilo, já prožila úžasnou 6. třídu se spousty nových učitelů (máme docela strašnou třídní, ale je i milá, to nepopírám), s novými spolužáky (bylo jich celkem 9) a taky se spoustou zábavy na kterou se nedá zapomenout! A víte co? Já vám o něm někdy povyprávím! A co teď?! Chcete?

No, bude to krátký, ale!!! Víte, já psala o svých prvních dnech ve škole, ale to už se navždy ztratilo v koši XD. Mám trošilinku zvláštní učitele, ale zase se musí brát to milé, takže ne zas tak zvláštní. No, taky úžasné kamárádky, bohužel nemůžu říct jména, ale Ž., M., V., Á., A., E., V. jsou ty nejlepší kamarádky pod sluncem!!! Nestal se mi žádný trapas a pozor řeknu vám co se mi stalo: "Mé já stojí na chodbě a čeká 10 minut na hodinu Ivétéčka (počítače). V tom jí někdo poklepe na rameno. Otočí se a uvidí partu osmáků, možná sedmáku, to už její mysl není schopná si vybavit a ten veprostřed řekne: ,Like,'. Panebože, to co jí stalo, je pro ni naprosto neuvěřitelné!!!


Otázka: Chodili jste s někým v šesté třídě?


https://www.youtube.com/watch?v=QvRzBQtHlYE    na to se koukněte!, je to ta nejlepší kapela na tomhle přelidněném světe!!!! Bez ní by prostě nebyla hudba!!!


                                                                                                                       Loren

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.