Můj denní život

23.11.2017

Dnešní ráno bylo normální,jen jsem neměla hlad tak jsem nesnídala.Přišla jsem do školy,sedla si k Beátě a vesele jsme si začli povídat.Ráno nebyla vě školeValina,tak jsme si začali dělat srandu z Karolíny že tu nemá BFF,ona začala dělat srandu s námi.Po 2. hodině Valina přišla a Karolína se bavila zase jenom s ní.

4. hodinu jsme měli dělat referáty(já jsme s Karoulínou a Valinou),já jsem na tom referáty nic nedělala,jen vytiskla obrázky.Kvůli tomu jsem se s holkami pohádala,tak mě začali zapojovat do práce,jenomže já jsem byla"uražená" a nic jsem dělat nechtěla.Karolína se mi potom přišla omluvit,všechno mi vysvětlila(ona je totiž úplně boží holka),takže po vysvětlení jsem vše pochopila.S Karolínou se znovu bavím,ale s valinou jsem skončila asi definitivně.Zaslechla jsem jak mě Valina pomlouvala u kluků(stála jsem za ní),poté jsem se klukůptala a řikali že jim napovídala,že jsem ji jen vužila(což neni pravda).

Byl poledňák a my s Bejdou jsme vyběhli se zvoněním ze školy.Poté mi kamarádka řekla,že Valina jela do Plzně,když jsem se to dověděla skočila jsem na Bejdu a obě jsme se radovali.Na konci přestávky se kamarádka rozbrečela,protože ona se zamilovala do jednoho kluka,ale on všechnx zprávy co si píšou říká kamarádům a pomlouvá ji(ano máme pomlouvací školu).Tak jsme ji začali uklidňovat tím že ho taky přejedeme troktorem a zabalíme do balíku.Ona se zasmála,ještě chvíli uklidňování a zase s námi smala.

Po poledňáku jsme měli výtvarky,kreslili jsme slovenskou vlajku(příští měsíc máme den jazyků).Kámoš bejdě čmárnul na obličej,tím začala válka.Takže jsme ze školy odcházeli modročervení.Po škole jsem šla k tetě,tam už na mě čekala tety vnučka,chtěla poradit s domácím úkolem.Poradila jsem jí,najedla a šla na hasiče.

Na hasičích jsme hráli vybíjenou,chodí tam jeden kluk s kterým jsme "chodila".A on mě trefil míčem do hlavy,docela silně.A tímhle začala válka,já jsme mu nadávala a on mě.Na konci jsem toho měla dost,tak jsem odešla.S Bejdou jsme šli domů a dělali po cestě kraviny.

Jinak zítra jedeme do Prahy do ZOO,metropole a jumpareny

KONEC

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.