Modrý koutek s Tindrell

Vytvářím ve hře MEGA ANIME COUPLE CREATOR

Zdravím!
Jako správného egoistu mě baví pročítat si mé staro-nové články, protože z těch opravdu prvních bych asi dostala infarkt. Nu což, vraťme se k tématu. Objevila jsem jeden článek, konkrétně Vytvářím ve hře ERTÉ ELEGANCE. Tuším, že to měla být série a tak jsem se rozhodla vydat další díl, abych Vás nasytila před psychologií Arteiny.
Jo, pro čtenáře, kteří nevědí, o co go, tu je takové video, které by Vás mělo s věcmi srozumět. Zde. Do skupinky ale zatím nenabíráme, takže... já se poptám, kdybyste měli spešl žádost, ano?
Nu což, vraťme se k tématu. A ještě jedna věc, jelikož bratr polil tiskárnu tátovým vínem, tak ta momentálně schne a tak kdybych Vám chtěla něco naskenovat máte smůlu a pouze Vám to barvitě popíši.

Dnes jde o hru (dlouhé slovní spojení!) Mega anime couple creator á... klik! Na své si přijdou jak Arteiňané, tak nezasvěcení čtenáři. Přeji příjemnou zábavu. Jo! a ještě jedna věc, myslím, že by bylo fajn zmínit Venus, která mě přivedla na nápad. Hlavně na ty barvy. Jdeme na to!

Jako první je tu něco pro Arteinu. Ke svým postavám jsem se snažila najít ty nejpodobnější...(plus opačného pohlaví)
1. Elbe a Ludwig



2. Mahren a Gilbert


3. Moldau a Darren


4. Nifsara (zvaná Sára) a Luis (Neměl obrázek, tak jsem se ho rozhodla udělat po svém)


5. To by bylo z Arteiny. Třeba ještě někoho přidám. Nyní Desna a Eska


6. Tararam...


7. Zůstaňte silní.


8. Pařbá!


9. A nyní... Tindrell spolu s Trin!


10. A aby nebylo královské rodiny málo, je tu Aira, spolu se svou matkou (Když tak klik). A podobnost s Šedou je náhoda.


11. Otec se synem


12. Matka se dcerou


13. A jako poslední...



Huf, tak to by bylo všechno. Poprosím o hlasování, poprosím o Váš názor, poprosím Vás o plusko. (ke splnění 50+ výzvy se již blížíme!)
Páni, to jsem to zvládla celkem rychle! Ale zase to je odfláknutý a ošklivý. To je jedno.
Mějte se a budu se příště těšit.

Nechte mě snít.
Nechte mě přemýšlet.
Nechte mě mluvit.
Můžeme změnit historii.
Pokud je pravda, že jsme svobodní
tak, že můžeme vzlétnout
tak, že mě můžete osvobodit.
Mám pocit, jako bych se dusila.

V tomto mini mini mini světě mini mini.
Tento mini mini svět mini.
Tento mini mini svět mini mini.
Mám ráda závodění ve zpomaleném filmu.
V tomto mini mini světě mini mini.
Tento mini mini svět mini.
Tento mini mini svět mini mini.
Pořád sním o tom, že zpíváme stejnou melodii...


Komentáře

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Čórko. Když už jsi mi, Bieberko, vzala z hlavy nápad, aspoň udělej Tristana a Valkyrii. (Viz. ostatní studenti) ti dva se mi moc líbí. A určitě udělej i víc párů. (Třeba T a T, nebo Aze a Trindell) A jestli mohu poprosit, tak v dalším díle bych se ráda podívala, jak vytváříš v Pretty Pixie.
Thanks.

monstr haajTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Vytváříš báječné postavy. Když se podívám na ty, co vytvářím já, a pak na ty tvé... Mno, řekněme, že mi to vždy krásně srazí ego, eh.
(A přesně proto se na mém blogu zatím neobjevilo nic typu "Anka tvoří postavy v creatorech". Vždycky si po shlédnutí postav ostatních říkám "Eh, ne, nemůžu ty svoje publikovat, na to jsou moc chabý")

Báječný výběr hudby. Indila je skvělá, Mini World a Ego jsou podle mě jedny z jejích nejlepších písniček. Sice normálně žánr hudby, který dělá, moc neposlouchám, ale její písničky ve mně dokáží cosi probudit (nevím co, nejde to popsat, prostě cosi. #AnkaUmíVěciFaktDokonalePopisovat )
Navíc vždy tak pětině textu rozumím, takže si pak vždycky připadám, že umím francouzsky (což je od pravdy hodně, hodně daleko, ale kdo by to řešil...).
A díky Egu jsem si taky zapamatovala sloveso vouloir... A ve škole zas vypadala jako šprt, když jsme se ho teprve učili a já ho už částečně uměla.
("Anko, vážně většinu komentáře kecáš o hudbě? Neměla by ses spíš vyjadřovat ke článku?" "Desolée, Deuxiéme, vždyť víš, že hudba je moje slabina.")

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Anka B.VIP

Rive: Já mám zas teď pořád v hlavě Fjaru. Ale jelikož je v islandštině, špatně se to pamatuje, takže jsem za blbce, když si opakuju jen asi čtyři verše pořád dokola...

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Anka B.: Já si písničky broukám pořád. Bohužel u takovýchhle se mi těžko chytá melodie. Takže jsem za deb*la. Hehe. A tak už od konce ledna zůstávám u broukání vánočních koled.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.