Modrý koutek s Tindrell

Tvořím postavy z MLP v Mega Anime Avatar Creatoru!

Zdravím!
V minulém článku, mimochodem velmi podobně nazvaném jako je tento, jsem vytvářela hráčky tady z HPD. A napsalo mi tam spooousta dalších, jenže když jsem si řekla "Jo! Udělám druhý díl a vydám ho už dnes," došlo mi, že pořádně znám asi půlku a vytvořit bych dokázala asi tak tři lidi. Když jsem začala tvořit Rainbow Boom došlo mi "To se podívejme, vždyť vypadá jako Rainbow Dash!" A tak ten nápad vzniknul. Ou jé. Neříkám, že už nikdy žádné hráčky nevytvořím, jen vás chci ještě trochu lépe poznat a tak, abych měla vůbec co tvořit. Taky neříkám, že je tohle nějaká série, to fakt ne, však víte, já jsem člověk co se neváže a tak nechci nic říkat, jen mě prostě začalo bavit tvořit různé "osobnosti" (že ano, mé drahé celebrity?). Každopádně myslím, že My little pony všichni znáte, pokud ne, jde o takové barevné poníky, kterří mají na zadku tetování podle jejich zaměření (Cutie mark, mimochodem) a zažívají různé dobrodružství. Skládá se to z šesti bossů a dvou ještě větších bossů (z nichž jeden je trošku větší boss, ač si to Rive nehodlá připustit). No a já jsem přidala ještě jednoho bosse a taky antibosse.... no, už jich je nějak hodně. Pusťme se do toho!

 1)Celestia
Takže, kdo MLP nezná, v originále vypadá takto. Myslím, že je zřejmé, proč jsem ji dala na začátek. Královna královen. I když ona je vlastně princezna, co? Kdo je tam vlastně u nich královna?


2) Luna
Tak ta má vypadat takto. Osobně ji mám radši než Celestii (a dokonce mám v reálu jednoho človíčka, který to se mnou sdílí, mheh <3. To mi připomnělo, když chyběla moje spolusedící, seděly jsme spolua když se to dalo, psaly jsme příběh o modré ponici, která najde záštitu právě pod Luniným křídlem. Já teda chtěla, aby z ní byla šílená chemička, ale kamarádka jinak nedala. No, začalo mi to postupně docházet (jsem blesk, já vím) a tak jsem se pro jistotu zeptala "Heleď... a ty máš asi radši Lunu, co?" její odpověď mě až překvapila "No jasně! Je dvakrát lepší než Celestia!")


3) Twilight Sparkle
Á, vůdkyně party bossyň! Je to trochu šprt, ale pálí jí to a i když se nejdřív bránila, její Krew jí přirostla k srdci. (Áh, víte, jak je těžké najít její obrázek bez křídel?)


4) Rainbow Dash
Divoká, nespoutaná a... věrná? Pardon, už si nepamatuji, co měla za drahošutr. Každopádně vím, že při "zkoušce" Nightmare Moon se nakonec vzdala sobeckých zájmů a zůstala s přáteli. Zde je.


5) Rarity
Krásná, stylová a vždy trefná. Nejoslnivější ze všech ponic. Vám se snad nelíbí? Tahle kráska?


6) Applejack
Bez svého klobouku ani krok! Holka - ponice - co má ránu! Má ráda dobrodružství, ale co miluje nejvíce je její sad, sourozenci a přátelé. Tady ji máme. 


7) Fluttershy
Nejjemnější, nejustrašenější poník s tou největší duší. I přes svou ostýchavost by pomohla komukoliv. Obecně myslím, že ta se mi povedla ze všech nejvíc. Fakt se mi líbí. To je ona. Jo a má ráda zvířátka.


8) Pinkie Pie
Oslavy a zábavu milující poník. Sice trochu otravný, ale stejně vás nakonec vždy rozesměje. Ji samotnou není téměř možné naštvat, ale když už, tak... tak to už je zase jiná pohádka. To je ona


9) Chrysalis
Hou hou hou, záporáci jdou! Tuhle nechcete potkat. Ani její motýlí larvy, či co to je. Záporácká královna usilující u Equestrii. Přiznejme si to - skoro by se jí to podařilo, ovšem máme tu partu bossek, které to zachránily, takže můžeme být v klidu, Chrysalis si tu už ani  neškrtne! 


10)Cadence
Další poník, s Chrysalis dost spojený, je princezna Cadence. Manželka bratra Twilight Sparkle. Ovšem ke svatbě by vůbec nedošlo (Nebýt Twilight), protože Chrysalis je ošulila a blablabla... podívejte se na ten díl sami. Má 45 minut a když budete hledat, najdete ho ve slovenštině. No, Cadence je milá, hodná a především milující ponice. A není Mary Sue. Jen je zamilovaná. (Mimochodem, víte, že cadence a Cadence je úplně to stejný slovo? - hudebníci pochopí) Toť Cadence.


11) Sunset Shimmer
A teď zase z úplně jiného soudku! Této ponici se omlouvám, že jsem ji tak zmrvila. Dělala špatné věci, to ano, ale nakonec se polepšila, takže si toto vůbec nezasloužila. A vypadá takto 

A to je vše! Budu ráda za plusko a komentář. Pokud by se vám toto vytváření líbilo, můžete mi napsat koho/co mám dělat dál. Těším se na vás u dalšího článku a... mejte se ;-)

Komentáře

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Ravenclaw: Správně. Koncept jednoduchý - hotový za dvě hodiny, v tom máš pravdu. Ale zase je peavda, že to baví dělat mě (což by se o některých článcích říct nedalo) a následně se to líbí (snad) i čtenářům.
Mhhhh devítka :3

RiveTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Tetování na zadku, parta bossek, drahošutr, ošulila... Já umírám. xDD
Jinak, super článek! Všechny se ti moc povedly, ale podle mě nejvíce Cadence a Chrysalis.

KETRINKA1To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Alexeia Lilian MoorováVIP

Tý jo! Super! Já jako na MLP koukala ráno v televizi takže jsem viděla asi dvacet dílů ale stejně. =D ty poslední moc neznám ale povedly se ti!
Jo, udělej i babičku Apple Jack a taky Apple Bloom (jmenuje se tak ségra Apple Jack, že jo? =D), ploším! =)

Alexeia Lilian MoorováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.