Modrý koutek s Tindrell

Tvořím hráčky v Mega Anime Avatar Creatoru

Zdravím!
Vítám vás u dalšího článku! Pár lidí ze Síně slávy ho čistě teoreticky mohli očekávat, pro vás ostatní to je... článek. Nooo... dle názvu to je snad jasné o co jde, ne? Takže abych to upřesnila, na webovkách http://www.rinmarugames.com/ se nachází fajnová hra Mega Anime Avatar Creator, na které probíhal takový super upload, který zahrnoval především vánoční prvky, ale i pár jiných, jako třeba rozšíření palety o "pár" barev. A tak jsem si řekla "Hej, proč toho nezneužít?" a zeptala jsem se vás v Síni slávy, jestli byste mi nechtěli posloužit jako pokusní králíci. S úlevou jsem zjistila, že pár lidí (konkrétně osm hráček) se uvolilo a stalo se mými vzory, podle kterých jsem právě v MAAC tvořila. Ano, říkala jsem, že to není nic extra, ale vím, že teď to dost letí a je vtipné vidět sebe sama vytvořeného jako postavičku.
Dobrovolně se přihlásily tyto hráčky: peanut, Directionerka26, buble, josefa, polinka111, Micka je kočka, ela a Clawdeen77, nedobrovolně jsem přidala monstr haaj.


Pojďme na to :-)

monstr haaj

Jak jistě vidíš, dělala (~ snažila jsem se dělat) tento charakter dle tvého vzhledu, což se nepovedlo, tak trošku, hehe. K tvým "atributům" - střelná zbraň, protože se ti dne 7.2.2017 podařilo sestřelit 35 jednotek nácku a Rusů. Gratuluji! Dále klobouk, protože ty a klobouky = VSL! Kočka, protože lev nebyl a ohňostroje, protože firework - work = fire. A barvy jsou snad zřejmé.


ela

V knihovně jsi, protože snad každému se už vrylo do podvědomí, že chodíš na internát a proto knihovna a pás od školní tašky. Šátek jsem dala pro takovou tu "elegantní všednost". Áno, to má být lichotka. Né, neumím se vyjadřovat. A mikrofon kvůli tvému idolovi, Pavlu Vítkovi, který je, doufám, zpěvák. Méďa tam je, že i přes svůj věk se dokážeš radovat z dětských věcí (a proto jsi tu s námi).


Micka je kočka

Napůl kočka, napůl člověk, to je snad pochopitelné. Vzhledem k tomu, že jsem ještě neměla přílišnou možnost se s tebou seznámit (hahá, to jsem to hezky napsala. Furt mi to přijde lepší než "No, jako neznám tě, ale připadáš mi fajn, no..."), vycházela jsem pouze z tvé přezdívky.


polinka111

Tak. Dovol mi osvětlit tu růžovou a ten nůž. Pravděpodobně mě za to ukamenuješ, takže se předem omlouvám. Jde o to, že když jsem dřív četla tvé články, připadalas mi jako pozitivní, optimistická, věčně vesele naladěná, talentovaná fotografka. A pak jsem tě začala vídat takovou... nevím, chladnou? Je dost možné, že ty články napsal někdo jiný a já si je bůh ví proč spojila s tebou, ale prostě takhle tě mám zafixovanou. Samozřejmě že to je přehnané, slaďounká chundelatá růžová v kontrastu s ledovým chladem vražedného nože. Prosím, nepřeber si to zle.


Clawdeen77

Takže. Pokud si ještě dobře pamatuji, Clawdeen je vlkodlak. A samozřejmě mě ovlivnila tvá profilovka, která je laděná do fialova. A to pero/propiska/či co to je, co máš v ruce vyjadřuje skvělé vyjadřování, mrštný jaz... klávesnici a nadání pro argumentaci. Ano. Skvělé vyjadřování. O pár jedincích jako jsi ty se to říct dá. 


Directionerka26

Jsi vyspělá (skoro dospělá, hehe), proto i dospěláčtější oblečení. Žlutou barvu si jistě dokážeš domyslet =D Brýle kvůli dobrým radám a značné míře inteligence. A v tom šálku je dejme tomu dobrý čaj či káva, která u tebe způsobuje tu dokonalou vyrovnanost. Hm, nemůžu si pomoct, ale pořád mi to připomíná Phoebe z Gina and life...


buble

Když jsem to vytvořila. došlo mi, že tenhle tvor musí mít úžasný charakter. Prostě... já nevím, jestli mě chápete, ale připadá mí strašně zajímavá. Ta kombinace s tou knihou, prázdnýma očima, rudými kudrnatými vlasy, kloboukem a bundou mi přijde... do háje, to se mi tak líbí! Každopádně, jak jistě vidíš, jsem vycházela z tvé profilovky. A kniha -opět díky skvostům, které píšeš, rozumným řečím apod. Kupodivu jsi jedna z Dokonalek (tak říkám těm holkám z HPD, které se umí vyjadřovat, jsou chytré, nepíšou moc chyb), se kterou se shodnu téměř ve všem.


peanut

Hůů, tady to zavání Dokonalkou! Celé jsem se to snažila ladit do hněda, protože ořechy jsou hnědé, ne? A z ultra tajných zdrojů, jako je tvůj profil, jsem se dozvěděla, že máš ráda zvířata. Takžééé... máš mít zvířata. A vzadu hezkou přírodu plnou moderních chat. Yay! Chtěla jsem tě udělat takovou klidnou, ale pozitivní.


josefa

Nemám SEBEMENŠÍ ponětí, proč jsem tě udělala takhle. Snad je ten kabát, protože ho má i dívka na tvé profilovce. Vím jen, že mě napadlo, že bys mohla mít hnědé vlasy, vzápětí se mi asociovaly modré oči.A to noční pozadí... sedlas mi tam. Cestovatel do minulosti?


A to bude vše :)

Jsem ráda, že jste se dostali až sem, ještě radši budu, když dáte plusko a úplně nejradši jsem za komentář. Čistě teoreticky by díky zájmu mohl být i druhý díl, ale přeci jen jeden zabere tak dvě a půl hodiny, takže nějak extra brzo asi nevyjde. Asi.
Každopádně preventivně se nahlásit můžete. Teď už ale nezbývá nic jiného než se rozloučit, těším se na vás u dalšího článku, mejte se.

Komentáře

Zoe Večernice

Krása! Moc se ti to povedlo. Jo a kdyby ti ještě zbylo místo...mohla bys mě taky vytvořit. Prosím.smajl Vím, že mě asi vůbec neznáš, ale byla bych moc ráda.

Zoe VečerniceTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Venus McFlitrapeVIP(Svět Fantazie ^^)

Ty kráso, dost dobrý : D. V poslední době (oukej, tak dneska jsem zase našla tvůj blog) se mi tvoje tvorba hrozně líbí. A asi ti došlo, co po tobě budu teď chtít : D Udeláš příště mě? : D

Venus McFlitrapeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RainbowBoom(Bradavice)

Wow! Líbí se mi, že se neřídíš tím,, Připadáš mi fajn tak tě udělám hezoučkou! ''
Pěkné zpracování a právě proto se chci zeptat na jednu věc. Můžu být taky? Teď jsem ti zavařila, jelikož mě asi moc neznáš = D

RainbowBoomTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Jéj, děkuji ti! Ani nevíš, jak jsem ščasná, včera jsem zabila 105 jednotek! Díky za tu zbraň. (Bazuka to sice není, ale rozdíl nikdo nepozná. Vypadají skoro stejně.) A celkově díky, že sis na mě vzpomněla.
Moc se mi líbí, jak jsi do toho vkládala svoje pocity. Jistě, udělat někoho v MAAC podle profilovky je taky super, ale je zajímavé jak si nás představuješ.

monstr haajTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

polinka111VIP(ANIME!)

Opravdu? Za co? Za co růžová? Ta barva kterou nenávidím víc než matematiku?! Ale máš pravdu. Přes svůj optimismus jsem občas dost chladná. V posledni době se ani ne označuju za optimistu ale za realistu.
Jinak,velmi povedený.

polinka111To se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.