Modrý koutek s Tindrell

Super ultra testy - Jaká příšerka je Váš kamarád?

Zdravím!
Po dlouhé době tu máme opět článek a po ještě delší době to je test. No není to úžasné? Cítíte tu atmosféru? No jen se nadechněte! Už?
...jsem si říkala, když jsem tento test psala.

Myslím to vážně, vždy, když jsem dělala nějaký test, prostě jsem na místě vymýšlela otázky a bylo jich pět a bylo to... no, trapné. Neříkám, že teď to bude lepší, ale prostě jsem se na to trochu víc připravovala. Použila jsem svůj narozeninový sešit a psala si do něj, co mě napadlo, přemýšlela jsem nad tím, co by ti ve vyhodnocení opravdu udělali. Jop, to mi připomíná, vzhledem k tomu, že se mi plný název testu du titulku nevešel, je to takhle sesekané. Původní název zní "Kdo je Váš příšerkovský kamarád?"

Nemyslím tím ani Příšerky s.r.o., ani žádné jiné, ale prostě malé roztomilé příšerky různých zveličených a ne již tak roztomilých vlastností a jedna z nich se stane Vaším kamarádem. To je skvělé, že? Tento test má navíc spoustu výhod.
1) Vaše příšerka by vám sice měla vyjít díky tomu, že má stejnou/podobnou povahu jako vy, když se tak ale nestane, můžu se vymluvit na to, že to nikde nebylo napsané jako povinnost a že vy můžete být úplně jiný, než vaše příšerka.
2) Vaše příšerka může být úplně cokoliv! Mluvící plyšák (FURBY!), imaginární kamarád (takovýto test naleznete zde), či snad tvoreček, kterého mohou vidět jen děti. Skvělé, že?

Zároveň jsem se rozhodla učinit jistou změnu a to, že váš výsledek se nebude určovat podle počtu bodů, ale podle toho, kterých písmen budete mít nejvíc. Je to to nejrozšířenější sčítání jak na HPD, tak všude kolem a perfektní příklad tohoto sčítání naleznete zde

Nu a nyní mě už nenapadá nic, čím bych ještě mohla okecávat tento článek a... pfff... pojďme na to.
Jojojo, počkat!
TENTO TEST NEMÁ NIKOHO URÁŽET A VLASTNOSTI PŘÍŠEREK JSOU ZVELIČENÉ.

Tak, teď už můžeme jít na test.


1. Dostanete se do konfliktu. Jak to vyřešíte?
A) Jakmile uzřím riziko střetu, vycouvám. Zbytečný risk.
B) S dotyčným si to pokusím vyříkat. V klidu.
C) Pěkně to dotyčnému nandám, nejsem slaboch a nejlepší obrana je přeci útok!
D) Při hádce se div nerozbrečím. Ihned kapituluji a poddám se.
E) Nevím, proč si s tím dělat hlavu, ono se to nějak vyvrbí.


2. Jste soutěživá?
A) Ne, to by se o mně vážně říct nedalo. Nevoní mi to.
B) Spíše ne, mám ráda svůj klid.
C) Jojojo! Soutěže jsou úplně nejlepší!
D)Ne, to ne! Prohraju, určitě ano, k čemu tu soutěž vůbec dělat?
E) Soutěže a hry mě bavím prostě nic se jimi nezkazí. Zábava!


3. Jaký máte smysl pro humor?
A) Obávám se, že žádný.
B) Osobitý, jsem vtípkař.
C) Zasměju se všemu.
D) Nejsem moc dobrý vypravěč vtipů, ale když už, tak třeba ty "Silnější" vtipy, jako černý humor, kameňáky...
E) Jsem nejlegračnější ze všech a vyprávím ty nejvtipnější a nejšílenější vtipy :3


4.Kdybyste mohli být v jakémkoliv světě, jaký by to byl?
A) Ve světě, kde si jsou všichni rovni. Ve světě, kde se místo peněz a moci cení duše a mozek.
B) Tam kde lítají pečení holubi do huby. Že se to jen říká? Ale prosím vás...
C) Chtěla bych žít někde, kde bych mohla něčemu vládnout. A taky v té zemi musí být spoustu tajemství a zakopaných pokladů!
D) Já jsem spokojená i zde, hlavní je zázemí.
E) Ve světě oživlých hraček, plyšáků, želé a čokolády! Mňam!


5. Jaký obrázek vám nejvíce sedí / líbí se vám / vystihuje vás?
A) http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=114906930
B) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/7b/40/7c/7b407c2e001e1a8a5149fcd6b292d401.jpg
C) http://img.wallpaperfolder.com/f/4ECF42DD436B/anime-cute-girl-happy-006.jpg
D) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/09/7d/7c/097d7cfaedd41d97f07bc0ba1a37aa82.jpg
E) 
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f9/cd/75/f9cd75d5c0936669bd75b74a9f4f2551.jpg


6. Jak se ne vás projevuje stres?
A) Uzavřu se, slova nepromluvím a jsem odtažitější než kdy dřív.
B) Blábolím, jsem roztěkaná a věci dělám nepozorně.
C) Chovám se podrážděně, jsem nepříjemná a řvu.
D) Já jsem ve stresu velmi, velmi často. Projevuje se to třeba tím, že bývám strnulá, neschopná normálně uvažovat, mluvím roztřeseně apod. 
E) Pláču, pláču. Nic nemám pod kontrolou, co jiného bych měla dělat?


7. Který z těchto citátů je podle vás nejlživější?
A) "Pouze dvě věci jsou nekonečné, Vesmír a lidská hloupost. U té první si ale nejsem tak jist." - Albert Einstein.
B) "K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama." - Edmund Burke.
C) "Žádný člověk není chudý. Protože to nejkrásnější a nejbohatší nosí v srdci." 
D) "Strach není skutečný. Jediné místo, kdy strach může existovat jsou naše myšlenky o budoucnosti. Je to produkt naší představivosti. Nutí nás bát se věcí, které vůbec nemusí existovat. Samo nebezpečí je velmi skutečné, ale strach je volba." - Will Smith.
E) "Směšným může být každý. Vtipným jen bystrý." - Jan Werich.

A nyní konečně vyhodnocení!


Nejvíce A

Tato příšerka bude ze všech asi nejméně mazlivá. Je totiž tichá, odtažitá a než aby si vyslechla vaše nářky, radši vás zasype spoustou mouder. Ovšem nic proti ničemu, je také velice inteligentní a dokáže perfektně odhadnout situaci. Má logické uvažování a říká věci tak, jak jsou. Nerada se pouští do jakýchkoliv sporů, nejradši je nestranná. Má schopnost jen tak mizet a zase se objevovat.

"Ale vždyť ta rovnice je úplně jednoduchá. Podívej, tady to musíš přendat na tuto stranu a pak to vydělíš. To je jednoduché, ne? Nemáš vůbec za co, to byla maličkost."


Nejvíce B

Tato příšerka se do ničeho nežene. Je líná a nejradši se povaluje. Všechno by nejraději řešila vleže a potichu. Má ale také neobyčejně pozitivní smýšlení, zná dobré vtipy a v hlavě má spoustu receptů. Je to přirozený optimista a vždy do tebe bude vlévat novou a novou naději. Ocení dobrého přítele, dobré jídlo a dobrou postel. Snad nikdy ji neuvidíte zamračenou. Pokud ji tedy neprobudíte před desátou.

"Nenadávej mu. Není to dobrý nápad.... No tak hlavně že to už máš za sebou. Teď ale musíme vymyslet, proč ti teče z nosu krev a dělá se ti monokl."


Nejvíce C

Tato příšerka je jednou z nejhlasitějších a nejveselejších. Oplývá také sebevědomím a pravděpodobně vás bude neustále do něčeho hecovat. Zároveň bude ale asi také silným narušitelem, pokud zrovna budete potřebovat chvilku soukromí a klidu. Tato příšerka nerada uznává slabosti a to, že je ze všech nejsilnější a nejlepší si dokazuje hlasitým troubením. Je posedlá hledáním pokladů.

"No se nedivím, že se tak nudíš! Koho by taky bavilo pořád jen koukat na takový nudný věci jako jsou nějaký vzorce a takový kraviny. Pojď radši hledat poklad, našel jsem jednu mapu!"


Nejvíce D

Tato příšerka je značně paranoidní a bojí se snad všeho. Tvého zvířete, tvého domu, tvých kamarádů, někdy i tebe, pocitu radosti, ostatních příšerek, soutěží, zkoušek... ale tak kdo ne. Má velmi nízké sebevědomí a tiky. Většinou jí mrká jednou z jejích vykulených očí pozorujících, jestli se na ni někdo nevrhá. Často se klepe a minimálně třikrát za minutu ti sdělí, že má pocit, že tě někdo sleduje.

"N-ne, vážně není dobrý nápad přespávat u kamarádky! Každopádně já zůstávám doma. Ale, ale, to tu zůstanu sám! Nemám z toho vůbec, ale vůbec dobrý pocit! Máš tak hlou-hloupé nápady!"


Nejvíce E

Tato veselá příšerka je ze všech nejmazlivější a nejveselejší. Chová se jako malé dítko, které se teprve učí základům slušného chování a vše mu přijde jako strašná zábava. Má tři způsoby pohybu. Buď létá za pomoci svých růžových uší, kutálí se a nebo hopsá po svém huňatém kulatém bříšku. Má dobré hlášky, vtipný hlas a optimistickou mysl.

"Jé, duha, jé, pejsek, jé, miminko! Páni, páni! Svět je tak skvělý! Uííí! Hop, hop, hop! Hihihi, teď jsem si vzpomněl na fakt dobrý vtip, chceš ho říct?"


No a to bude vše! Budu ráda, když mi do komentářů napíšete co vám vyšlo, váš názor, kritiku či pochvalu a i plusko potěší. Děkuji za věnovanou pozornost a užijte si i ten poslední zbyteček víkendu.


Komentáře

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Rive: No jo, dneska mi ale s dopisováním sešitů, protože jsem týden chyběla, nepomohla ! Moc jsme si k sobě cestu ještě asi nenašly. xD
Mno, asi máš pravdu. xDDD

KETRINKA1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

KETRINKA1: Co následovalo? Alespoň za tebe někdo bude dělat domácí úkoly : D
A to se máš. Moje příšerka mě nikdy nenechá na pokoji a ze všeho si dělá legraci. Vážně nebere nic. NIC! Víš, jak je to strašný? xD

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.