Modrý koutek s Tindrell

Runy - Random

Ejá, hejá lupadá!
Zdravím Vás na svém blogu a vítejte u dalšího článku (A teď to řekněte stylem "youtuber", tedy řekněte to rychlostí pět slov za vteřinu).
Jste zvyklí, že random články jsou články plné random kravin. Ale dnes tomu tak nebude.
Ne.
Ne!
NE!
Samozřejmě to neznamená, že budu vážná jako hrob (Oni nemají hroby povahu?!) (teď jste byli svědky ukázky jednoho z nejhorších vtipů na planetě) (Teď zas.)  (A zas) Stačilo by to ne?
Každopádně bych Vám chtěla oznámit něco husto kruto přísnýho. (Divně řečeno; mrtě)
Učím se runy.
Hustý ne?
Jsem divná?
Možná. Ale každopádně to není těžký tak jak se to zdá. Prostě normal abeceda. Respektive abeceda plus obrázky, respektive znaky, respektive runy.
Kdybyste chtěli, možná udělám nějaký článek v runách. 
To by bylo hustý.
Každopádně záleží na Vás. 
A jak mě napadlo se učit runy? Je to jasný. Mám své tajné písmo, které není vůbec složité a vypadá to efektně (nebo efektivně? Ne, v tom není rozdíl*). Můžu teda machrovat.
Co myslíte, jsem machr?
Jo, už vim to efektní a to efektivní. Efektní je to, co je hustý, hezký a má to efekt, efektivní je to, co má dobrý účinek, s co nejmenšími nároky a co největším výsledkem. Bude ze mě češtinářka.
A nebo učitelka Run v Bradavicích (He he, konečně záminka se tam dostat!)
K jedenáctým narozkám mi dopis nepřišel. Smutná story.
Jo, takže už moc tlachám, ohledně mé úžasné inteligence a ohledně run to bude vše. Někdy klidně udělám článek v runách a schválně kdo to rozluští. Ale záleží to jen na Vás.
Budu ráda za plusko a Čus!!!

Komentáře

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Až budeš v šesté, (pokud nejsi na gymplu) budeš moct machrovat. Runy jsou Keltské, ne? Nebo Germánské, či jaké smajl no prostě budeš umět abecedu, kterou se mluvilo př.n.l. :'D

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

svetlusky: Dostala jsem je od češtinářky : ) Ale jinak je najdeš i na googlu. Ale ne všechny jsou TY runy. Nějaký jsou vikignský, nějaký zase předělaný ze švabachu atd.

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.