Modrý koutek s Tindrell

Pauza, Potter, Popelka - Random

Ahojte!
Možná jste si všimli, že jsem již dlouho nepřidala článek. Za to se omlouvám. Byla škola a čas žádný. Na gymplu už to začíná být drsné a to teprve začíná říjen. Dala jsem si menší pauzu i proto, že jsem dělala jiné věci. Víc jsem se věnovala skupině a světu kolem. 
Teď bych se chtěla pokusit o to, že každý týden vyjdou min. dva články. Bude i pár novinek, ke kterým se dovíte více zde:
Potter
Ti, co mě sledují, ví, že jsem psala HP FF. Proč ten minulý čas? Protože už dál psát nehodlám. Vím, že jsem se na to neuvěřitelně těšila, ale nijak mě to nezaujalo. Takže s touto kapitolovkoou končím, nebo si dávám alespoň dlouhou přestávku. Pokud se Vám ale nechce odtrhnout zrak od Tiny, je tu pro Vás novinka č. 2

Popelka
Tohle by měla být náhrada za Pottera a právě tady se Tina objeví. Nebude to fantasy, ale myslím, že by Vás to mohlo bavit. Dáte Popelce Tině šanci? ;-)

Ok, to by mohlo být vše. Již dnes vyjde super ultra test, protože ten už taky dlouho nebyl. Dále se chci věnovat jisté dobročinné akci, jestli chcete vědět víc, udělám o tom článek.

Dnes je to sice kratší, ale mám málo času a chci přeci ještě stihnout ty testy ;-)



A všimli jste si? Pauza, Potter, Popelka - PPP


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.