Modrý koutek s Tindrell

Oční klamy (Možná série)

Co to je Modrý koutek s Tindrell? Vysvětlím hned. Každý týden, se budu snažit přidávat nový zápis. Budu se Vás snažit pobavit básněmi, povídkami, mými kresbami, dobrými vtipy, či obrázky. (Půjde-li, tak i GIFy). Nejsem žádný umělec, to říkám předem. Někdy půjde i o názorovku, to potom budu chtít, abyste mi psali do zpráv názor na věc. Více se dozvíte právě u takových názorovek. Nejsem zrovna skvělý blogař, tak snad to nebude až takový propadák ;)

Tak jo, dneska trochu novinka. Oční klamy! DOufám, že se pobavíte a..... jdeme na to!


Kde sedí první slečna? A kde druhá? Na vystouplém stupínku, nebo v zapadlé mezeře?


Tady můžete vidět buď obličej dámy zahalené ve stínu a nebo postavu Sherlocka Holmese, jak kouří ze své dýmky (druhé oko v obličeji = Obláček dýmu)


Tak co? Jaké má tento "trojúhelníček" strany? Dovnitř, nebo ven?


Tento obrázek je opět dvojitý. Stará baba, nebo dáma. Na tomhle obrázku je docela složité to rozeznat. Dámu myslím uvidíte hned. Odvrací se od nás. Ale baba? Vidíte tu čáru, co tvoří její rys/bradu? To je nos baby. A ta spojka dáminého kožíšku, popřípadě nějaká její páska okolo krku je babina pusa. Dámino ucho je babino oko.


Kachna, nebo králík?

Tenhle obrázek je zvláštní. Chvilku mi ale trvalo, než jsem si to uvědomila ; )

Na obrázku je jen uskupení kamenů. Ale jejich barvy a stín způsobily, že je vidět i něco jiného.

Je tohle tuleň, nebo kůň?

A klasika na závěr : )

Tak to bude vše. Jetsli z toho udělám sérii, záleží na Vás a plusky tomu pomůžete ještě víc. Budu ráda za komentík a já se loučím : )

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.