Modrý koutek s Tindrell

Krabička štěstí? Neotvírat!

Zdravím!
Co bylo dřív? Tina nebo slepice? Nevím, ale povahu to má stejnou!

Haha. To jsme se ale zasmáli. Mimochodem, kdo nečetl článek úžasné(né já jsem lepší!), dokonalé(Halo, jsem tu taky!) a nápadité(všichni ví, že jsem mnohem kreativnější!) monstr haaj o tom, jak se stává schizofrenikem a štěpí se na tři osobnosti, vřele doporučuji. Zde. [EDIT: Monstr tento článek smazala. Škoda.] Vlastně jde o tři milé zábavné postavičky, Magdalenu (Happy, happy, always sunny), Šárku, zvanou Sarah (naprosto nudný a suchý geek) a Justin (pověrčivou upírku). No a já se to rozhodla okopčit a udělat to taky. Takže... máme tu... Ale ne. Dělám to pro ni, zajímá mě její názor.
Tina

 - Upovídaná šílená Mahren, "trpící" egoismem a děláním xichtů a věčným vydáváním divných zvuků. S tou se vážně nenudíte. Díky ní mám velkou fantazii a baví mě divadlo.

Laura

- Má úžasnou paměť. Díky ní si zapamatuji texty na dramaťák pro recitaci. Je i celkem inteligentní a ona mi pomáhá rozhodovat se ve složitých situacích. Miluje knížky.

Ruby

 - Je pověrčivá a jejím zvykem je utápět se v sebelítosti, soucítí nad tlustými a starými lidmi a ze všech tří stránek je nejvíce empatická. Lituje každého. I svého bratra i když ho před chvílí měla Tina chuť zabít. Má ráda Oťase z Vesničko má, středisková.

O čem to tu sakra melu? Vždyť tenhle článek má být o krabičce štěstí a ne... uhm... to je jedno. 
O co tedy půjde? Věřím, že název moc nenapoví, i když... vlastně vyjadřuje pointu celého článku. Mimochodem, zde se bude dost psát, ale obrázků bude taky dost takže... snad to nějak vyvážím.
Takže... první otázka.

Co to je Krabička štěstí?

Krabička, která uchovává štěstí. Symbolizují ho různé předměty. A když mi přijde, že mám smůlu, nebo že se stane něco, při čem štěstí budu potřebovat, otevřu ji. Ale pozor, na něco, jako je písemka ji nepoužívám. Vlastně... krabičku otevřu průměrně tak jednou za měsíc a půl. A krabička se prostě jen tak neotvírá. Štěstí by z ní totiž vyprchalo, musí se tam všechno nastřádat.
Krabička je modrá a je na ní černý pes, takže to mě dosti vyjadřuje, jako milovnici hafanů a modré. 


Jak a kdy jsi ji založila?
Takový základní kámen byl obrovský kámen, kterým jsem si přivezla z chaty. Tehdy mi připadal obrovský a kouzelný. Asi o dva roky později jsem dostala modrou krabičku a předměty se začaly kupit. A předloni mě napadlo...

Ty předměty?
Asi bych ji neměla otvírat, abych to nafotila, ale co já pro Vás neudělám. Hold si na štěstí zase budu muset chvíli počkat.

Ano, to je on, velký šutr-mudr. bohužel foťák ho nezachytil v celé jeho kráse, což mě mrzí. Jinak je oranžovo, bílo žlutý, pro informaci. Tady je ošklivě zlatý. Ke kameni se váže taková sázka (ehm.. sázka). Našla jsem ho na chalupě a s kamarádem (viz. Proč mám ráda německo) jsme se vsadili o to, jestli si ho budu moct vzít domů. A vyhrála jsem já, mamka mi to dovolila. Strášně zajímavý.


Mandala radosti. Ta přeci v životě nesmí chybět. V balíčku byla dvakrát a tak jsem ji dostala. Dec ól.


Pramen z mých krásných, hustých, dlouhých... ostříhaných vlasů. Na fotce je hrozně světlý, přitom je melírovaný, od blondu až po tmavě hnědou. A měli byste mě vidět v létě, to jsem melírovaná až nepřirozeně! Díky Slunci mám kadeřníka grátis :3


Nevím, čím mě tenhle šutr uchvátil. Možná že... na fotce to není moc vidět, ale má dost zvláštní tvar, Je tak divně zaoblený... a úplně černý!


Tenhle cár oranžové látky má taky zvláštní příběh. Naposledy jsem krabičku otevřela minulé úterý, šla jsem na poetickou soutěž. A vskutku, odrecitovala jsem a postoupila. A postoupila jsem tam, kde jsem minule ustříhla tohle. Ne, neukradla jsem to, ale bylo to tam volně. Obrázky různých básničkářů, u nich tahle látka a nůžky. Tohle je Jiří Žáček.


Nejde mi to otočit. Smůla. Jakýsi polyteistický bůžek. Takovéhle věcičky miluju. Vlastně jsem si jeden čas vytvořila "Vlastní náboženství". Ale toho Boha jsem spíše využívala, než uctívala. Ale je pravda, že v té době jsem měla opravdu v životě štěstí a téměř každé přání se mi splnilo.


Opět neotočím. Tahle mi přijde ze všech fotek nejhezčí. Podkůvka nesmí chybět. Je z jakéhosi skanzenu, přímo od kováře. Ještě jsem měla jeden perníkový, od paní učitelky, ten rozežrali moli.

A to to vážně funguje?
Mně jo. Asi jsem blázen, ale funguje.




Tobude asi konec hlavního tématu tohoto článku. Mimochodem... je tu Jaro!
Miluju Jaro! Miluju Jaro! A ještě jednou, miluju Jaro! Strašně jsem se těšila!
Nejenže mám v květnu narozeniny, ale nemusím chodit navlečená jako balík, není veselých 40 stupňů a ani furt neleje! Hned za Jarem je Léto, hlavně pro prázdniny, ty už vždycky vážně potřebuju. Následuje Podzim, barevné listí je okouzlující a poslední místo bohužel spadá na Zimu. No co, to nepohodlné a šíleně teplé oblečení mě vytáčí!
Hhh... to bude vše tohoto divného článku. Dám Vám tři ankety protože jsem líná dávat tři, vysmraďte se, pomodlit a spát.
Anketa vysmradění
Anketa modlení se k sošce polyteistického boha
Anketa třetí, při které usnete smrade...spánkem.

Komentáře

teris204VIP(Svět Fantazie ^^)

Jůůů já mám taky krabičku, ale ne pro štěstí, schovávám si tam různé cennosti, které nechci nikdy ztratit :3 Mám tam i obal od čokoládového srdíčka, co nám dala učitelka minulý rok na vysvědčení :'D No co aspoň na to budu vzpomínat :3
P.S. Už jsem z krabičky ztratila přívěsek, ve kterém bylo na rýži napsané mé jméno, který jsme zničila asi po dvou měsících, co jsem ho měla, když jsem skákala na trampolíně a on se rozbil o můj zip -,- Ale co se u nás nezničí po nějaké době? Téměř vše, bojím se, co se stane mému tabletu.

teris204To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Naprsoto skvělý článek. Musím rozhodně říci, že tvoje krabička má propracovaný systém. Snad nejvíce mě zaujal onen kámen, jen škoda že nemá své barvy. Já jako obdivovatel kamenů bych ve své krabičce nějaký dozajista měla. A jako správný fanoušek kamenů ti ho schvaluji na 100% (ne, rozhodla jsem se nepoužívat šílená procenta typu 58583%). Dozajista má magii, nepřestávej věřit.

Cár látky ? Je krásné, že si dokážeš vytvořit vztah i k věcem, nad kterými by ostatní ohrnuli své nosy. Rozhodně tě chválím. Kdybych i já měla krabičku. Ta moje KPN (krabička proti nudě) vždy začala mít v nouzi, kdy jsem ji potřebovala problém se zavíráním. Tak jsem uzavřela svoje naděje. To ty věříš ! Dobrá práce, získáváš housku s rohlíkem.

Doufám, že ti krabička vydrží až do nejširšího stáří. Velké + za propracovaný, originálnía neuvěřitleně poutavý článek posílá Tvoje Ravenclaw.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

=3 Krabička štěstí. Kéž bych ji měla. (Pokud mi uděláš na narozeniny (které mám skoro stejně jako El Barto, Ketrinka, nebo Ravenclaw (Srpen vede!)) ten překlad, s radostí si ho do své krabičky (imaginární) uložím.) Moc povedený článek.
Kapesnííííky!
(určitě si zas na něco vzpomenu a budu to sem chtít dopsat a bude mi to blbé. Eh...)

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.