Modrý koutek s Tindrell

dzgz8, KETRINKA1, twailight a Catherine

Tenhle článek je hlavně pro čtyři úžasný holky, kterým se nikdo nevyrovná.
Vlastně je to taková děkovačka, takže nemusíte číst dál, vím, že děkovačky nejsou oblíbené. Mrzí mě, že si jich lidi neváží. Ale teď už půjdeme na to.
Jo a ještě, víte proč jsem tento článek zařadila do kategorie "Celebrity"? Protože tento článek bude o Celebritách.
Děvčata, děkuji mnohokrát. Plusko od Vás se na článku vždy našlo a díky Vám jsem tam, kde jsem teď. Myslím, že dvě z Vás, jsou na velmi vysoké pozici a taky Vám gratuluji.
Doufám, že to zůstane tak jak je. 
Ach ano, a kde vlastně díky Vám teď jsem? Je to neuvěřitelné, ale v TOP 20! 
Ještě jednou mnohokrát díky, holky. Všechny čtyři máte skvělé blogy.
Catherine - jsi na úžasné čtvrté pozici! Gratuluji! Máš super články. Ty extra zajímavosti, oční klamy a hlavně tvé horory letí! Díky.

KETRINKA1 - Tvůj blog je skvělý. Líbí se mi hlavně disney princezny. I díky tobě jsem tam, de teď. Díky, jsi skvělá.

dzgz8 - Nevadí mi, že na blog nepřidáváš. Je chyba ostatních, že tvoje články nečtou. Ty jsi ale skvělá osoba. Okomentovala jsi mi každý článek, ať byl sebenudnější. Díky.

twailight - S tebou se "znám" až teď nově, ale i tak vím, že jsi naprosto skvělá. Příběhy z panství Rose, Dívka bez stínu, horory, všechno je tak důmyslné a krásně napsané. Jsem ráda, že se ti ve Sklepě líbí, doufám, že Paraen zůstane i nadále roztomilým hadem ; ). Jo, a díky : )

Tak holky, to bude vše. Plusko po Vás nechci, to vy byste měli dostat plus za chování a podporu. Možná Vás s tím už otravuji, ale řeknu to ještě jednou. Díky.

Komentáře

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Jé, díky, tohle mě moc potěšilo. Hodně si toho vážím. je mi taky líto, že ostatní na děkovačky takřka kašlou a neváží si jich...
Tvůj blog je taky skvělý, můj nejoblíbenější, máš skvělé povídky a příběhy,ale i ostatní články, jsi můj vzor. smajl Gratuluji ti, zasloužíš si to. smajl

KETRINKA1To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.