Modrý koutek s Tindrell

Článek o všem o ničem, ale... Vás to baví!

Eh.

Eh. Eh. Eh.
Eheh. Eheeeh. Ehehehehehehehehehe! Hééhehehehe! Éhehehehehehe! Ehehehehe!


Vítám Vás po dlouhé době opět u jednoho... delšího článku. Předem bych se chtěla omluvit, že tak dlouho nic nevyšlo, jenže blog je jako droga, akorát že naopak. Jak vystoupíte z již udaného rytmu vydávání článků, je strašlivě složité se do něj zase vracet. A pak je tu moje lenost.
K názvu článku... tohle bude opravdu článek se vším, ale vyjde to nastejno, jako by byl o ničem. Tu dobu, co jsem nevydávala články se mi v hlavě nahromadila asi miliarda nápadů a tu hodlám vprdnout do jednoho článku. Sem.
Najdete tu vše. Super ultra test, pokračování kapitolové povídky, obrázky, videa, písničky a jedna šíleně originální informace. A tou bych hodlala začít.

Livrite
Tentokrát to nebylo ironický, když jsem říkala, že to bude originální. Protože půjde o první Livrite vůbec! Takže... co to vlastně je? Vždyť takové slovo neexistuje! Jenže dnes jsem si ho šla patentovat a kdo ho bude zneužívat, přinese mi jednorožce.
Pravděpodobně většina z Vás slyšela pojem Livestream, tedy "Natáčení na živo." Jenže Livrite.. jak s tím souvisí Livrite? Jelikož nejste tupí, jistě Vám to už došlo a já tu šaškuji naprosto zbytečně. Ano, Live Write. Psaní na živo. Ano, tuto kravinu hodlám uskutečnit. Do komentářů mi napište, jestli byste to chtěli a jestli ano, tak jestli za dva týdny v úterý, nebo za dva týdny v pátek okolo jedné až druhé. Mělo by to pro začátek trvat tak půl hodinky, před Livritem bych upřesnila. (Kolikrát se tu objevilo slovo "Jestli"?)

MOJE AKTUÁLNÍ NÁLADA (PRVNÍ SLOKA)


Obrázková část

Když jsem ještě totálně ujížděla na Mega Anime Avatar Creatoru, tak jsem toho vytvořila opravdu hodně. Hodně moc. Dokázala jsem tvořit dvě hodiny v kuse! Myslím, že jsem se preventivně vytvořila na dalších deset let a přesto mi zbylo spoustu místa na Arteinu!
Nedávno jsem objevila složku s těmi obrázky. Her you are!



Sakra! Strašně moc jich zmizelo a místo toho tam jsou obrázky do Arteiny!

A pro změnu další měsíční pozadí...


Představuji Vám Askeru, mou první záporačku vůbec.

Reklama na plastickou operaci? H?

(Sakra! Tiu a Lunu nemůžu najít!)



Hele, on to nebyl jen Mega Anime Avatar Creator! Jo, přijde asi miliarda obrázků, jak jsem si sebe představovala v budoucnu. Moje fiktivní děti nemůžu najít.





Toť poslední já. Jenže jsem si naběhla na vlastní nůž tím, že už nemám dlouhé vlasy. Spíš střední.


Aha! Už vim proč je ta, tolik kluků! Chtěla jsem zorganizovat muzikál a takhle přibližně měli vypadat herci, které bych sháněla v naší třídě!


Hele, Luna! To oko jsem malovala JÁ!




OMG! Já našla svoje děti! 


Syn


Dcera


Nwm. Dávám to sem jen kvůli té postavě. Jinak I don't care.

Muzikál...

A znova..

Trix, nebo jak se jmenují...

Samozřejmě Trixie


Víc jsem nenašla.


This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass

This is me for forever
One without a name
These lines the last endeavor
To find the missing lifeline

Oh how I wish
For soothing rain
All I wish is to dream again
My loving heart
Lost in the dark
For hope I'd give my everything.

Turunenová je borec! Mimochodem, podle MBTI testu jsem ENFP a Ravenclaw měla pravdu, je to mega přesný! "Společenská a veselá osobnost. Lidé trošku roztržití, ale milující vzrušení a akci. Mají hodně různorodých zájmů, kvůli kterým mají sklon zanedbávat povinnosti." Teď jsem si všimla, že je to jako ušité na Moldau!


Run Boy Run! This world is not made for you
Run Boy Run! They’re trying to catch you
Run Boy Run! Running is a victory
Run Boy Run! Beauty lays behind the hills

Run Boy Run! The sun will be guiding you
Run Boy Run! They’re trying to stop you
Run Boy Run! This race is a prophecy
Run Boy Run! Break out from society

Tomorrow is another day
And you won’t have to hide away
You’ll be a Man, Boy!
But for now it’s time to Run, it’s time to Run!

To. Je. Tak. Božíííí! Běž, jen běž, zde nemůžeš přežít, běž jen běž, snaží se tě chytit, běž jen běž, můj chlapče odvážný, běž jen běž, staň se města strážným... rychlá improvizace.


Summer in the hills
Those hazy days I do remember
We were running still
Had the whole world at our feet
Watching seasons change
Our roads were lined with adventure
Mountains in the way
Couldn't keep us from the sea
Here we stand open arms
This is home where we are
Ever strong in the world that we made
I still hear you in the breeze
See your shadows in the trees
Holding on, memories never change.

Jojo, díky Ket. do toho jsem taky zažraná. A nyní...

Já jsem tvůj otec!


Proč! Proč?!

Nebuď drzý!

Jsem Jedi, stejně jako můj otec přede mnou.

Ne, JÁ jsem tvůj otec.


Nefňukej, jde se domů, máma už má sokola v troubě.


Really?
Co si o Vás myslím?
Vždycky mi články s tímhle názvem přišly neuvěřitelně stupidní, protože článek měl okolo pěti řádků a ke každému člověku tak tři slova. A tak jsem se rozhodla to zkusit také. To nedává smysl, že? Ale třeba jsem chtěla dotyčné trumfnout, to by mi bylo podobné. Jako první tu je...

Ravenclaw

...je můj věrný advokát a právník. Již mi pomohla odsoudit moje rodiče k dvanácti rokům kupování nám čokolády kvůli tomu, že mě prodali babičce a jednou odsoudila sama sebe ke vteřině klanění se mi za to, že jsem telepaticky spojené. Abych řekla pravdu, Ravenclaw je jeden z mých nejvěrnějších přátel které jsem si opravdu zamilovala, protože se s nimi dá povídat o všem. A zajímavá je i vlastnost, že co nemáme naprosto stejné, v tom se naprosto lišíme. Podle mě není pravda to, co si napsala do profilu, "Možná jste na to ještě nepřišli, ale nejsem zábavný a komunikativní typ, a opravdu nemám smysl pro humor." Promiň, Raven, ale já s tím nesouhlasím. Dvakrát jsi i napsala xD smajlík! S tebou se opravdu člověk nenudí. Oduševnělé zprávy, ve kterých je vždy alespoň kapka kvalitního humoru.
Musím říct, Ludwig je v Tvém podání opravdu k sežrání. Ano, jedna z mých nejoblíbenějších postav. A Nivoriana zvládá svůj úděl naprosto bravurně. Protože ty svými nápady a kreativitou nikdy nezklameš.
Podle tebe jsem Itálie, ano? Hehm... hehm... tohle jsem si nemohla odpustit.
Komentáře co píše, jsou na rozdíl od těch mých úplně bez chybičky. Považuji ji za neuvěřitelně pracovitého člověka, protože dvakrát týdně vydávat takhle dlouhé a kvalitní články... Klaním se.



Monstr haaj

No jo, tebe nemůžu vynechat. Ty jsi prostě smíšek s hlavou plnou nápadů. Ale... zdá se mi, jako by ses měnila. Věřila bys, jakou obrovskou změnou jsi prošla od založení Arteiny? Jsi jiná. A začíná u tebe převládat Havraspárská stránka.
To ale nezabrání té Nebelvírské, aby s tebou byla sranda, kterou nikdo jiný ani napodobit nemůže. Máš neuvěřitelně vytříbený styl humoru a musím říct, někdy se dokážu chlemtat z toho co napíšeš celé hodiny. Neuvěřitelně skvěle se s tebou píše a musím říct, že tvoje články jsou čím dál kvalitnější a kvalitnější, povídky profesionálnější a profesionálnější a celý tvůj blog začíná nabírat zcela jiný směr. Přesto si ale ráda přečtu nějakou tu tvoji tajemnou vědu živlů.
Ach jo, Tris, co bych si bez tebe počala? Co bych si počala bez Arteiny? Co bych si počala bez tvých vtipů a narážek? Mimochodem, kdy jsou přijímací zkoušky do Vodníků? Jsi úžasný člověk, díky tobě je HPD tak skvělé místo!



KETRINKA1

Neuvěřitelně inteligentní holka překvapivě stejného věku jako já. Prostě Do-ko-na-lá! Vlastně tobě všichni vděčíme za Svět Fantazie,  paní zakladatelko! 
I když jsem si s tebou už dlouho nepsala (přéévelice mě to mrzí) dost často vzpomínám na tvé hlášky, kterým jsem se smála opravdu dlouho.
Musíš být opravdu úžasný organizátor, když dokážeš vést tak velkou skupinu lidí, to už je fakt něco. Jsi neuvěřitelně schopná a když už vidíš, že se něco nepovede, použiješ improvizaci a zvládneš to hravě. A to na tobě obdivuju.
Umíš neuvěřitelně dobře psát, je to opravdu chytlavé a dost čtivé. Prostě tvůj styl. 
Tebe se prostě nedá shrnout do jednoho odstavce. Vždycky jsi mě podporovala a byla se mnu prakticky od začátku. Za což bych ti chtěla hrozně moc poděkovat, protože i díky tobě jsem se dostala tam, kam jsem se dostala.


Víš, že Catharine, Ireth a Theo jsou nyní tři nejstarší postavy Arteiny? Gratuluji!

Psychoušek
No comment. Nejraději bych opravdu nic nepsala, jenže já fakt musím! Multi účty ti jsou na houby (a ty víš, o čem mluvím!) protože na ně paní advo-... Protože se na ně stejně přijde. Tvoje názory jsou pobuřující, stejně jako články, které píšeš. Psychopat. Perverzák. Radikál. Dokážu tě shrnout do tří slov. Přesně jak to dělají ostatní.

________________

Fajn, to je z téhle sekce asi všechno. Omlouvám se všem, co tu nebyli, Protože třeba Venus nebo Catherine jsou také skvělí lidé. Možná by si tam zasloužili být, místo toho posledního, ale... myslím, že takhle to je i lepší. Ale klidně Vám to můžu napsat individuálně xD (Kdo by to chtěl? Za nic to nestojí... v mém podání...)

Další věc, která je nedůležitá, ale já to sem prostě napíšu. Zkouším ze sebe udělat introverta. Konkrétně řečeno INFJ, ISFP či ISTJ. To souvisí i s úplně první písničkou. Protože svým mlčením a uzavřeností se hodlám někomu hodně, ale hodně tvrdě pomstít. Však oni si ještě rozmyslí, nadávat mi do trpaslíka! Jenže to se nedá! Když jsou na Vás všichni zvyklí jako na šílenou Mahren tak se Vás hned ptají "Není ti nic? Co se ti stalo? Umřel Fík?" A to prostě nejde! A to mám k tomu ještě skvělého učitele a rádce, slečnu Ravenclaw! Myslím, že ale chyba není v učitelovi ale v žákovi. Prostě nemám dost silnou vůli.


SUPER ULTRA TEST!!!

Váta, pitta, nebo kapha? Možná sen ptáte: Co to sakra je? Je to podobné dělení jako cholerik, flegmatik apod, ale trochu jiným stylem. Přesná definice:
Podle Ájurvédy je člověk složen z pěti elementů, tří životních energií -principů (dóša), sedmi tkání (dhatus) a množství kanálů (šrotas). Z těchto pěti prvků-vzduch, prostor, oheň, voda a země – vždy dva elementy tvoří základ tří dóš. Dóšy nazýváme podle původních slov ze sanskrtu, Váta, Pitta a Kapha. Dóši, tři principy prostupují celou přírodou.

Váta je energie pohybu, Pitta vyjadřuje metabolismus a Kapha odpovídá principu hmoty a struktury. Tyto energie se nacházejí v každém z nás, jen u každého jedince jsou v jiném poměru. Každý z nás má unikátní strukturu energie a proto je každý člověk tak jedinečný. Kombinace těchto tří dóš vytváří naši konstituci, neboli metabolický typ.

Přestože vata, pitta a kapha jsou vyjádřením universálního přírodního principu, jejich množství se liší v těle každého jedince. Záleží to na individuální kombinaci těchto elementů u každé osoby, jež je daná v momentě narození. Tento poměr určuje konstituci člověka. Rozlišujeme dále konstituci fyzickou a psychickou.

Fakt doporučuji přečíst, abyste věděli, o co gou. Mimochodem, čerpala jsem odtud: http://www.ayurveda.cz/uvod-do-ajurvedy.htm
Hm, takže do toho?

1. Jakou máš postavu?
a) Jsem spíše hubená. (3 b.)
b) Nevím, tak nějak normální. (2 b.)
c) jsem spíše prostorověji založená...(1 b.)

2. Jaké míváš zdravotní problémy?
a) Mívám suchou kůži, nebo vyrážku (3 b.)
b) když už mám nemoc, tak žádná slabotka, ale rovnou teplota! (2 b.)
c) Mívám rýmu, kašlu. (1 b.)

3. Jak jsi na tom se zpěvem?
a) Neumím zpívat. ( 3 b.)
b) Něco zazpívám, nesmí to ale být moc hluboko. (2 b.)
c) Umím zpívat, mám příjemný hlas. (1 b.)

4. Jaké jsou tvoje vlasy?
a) Nemám husté vlasy, to se o mě říct opravdu nedá. ( 3b.)
b) mám husté vlasy. (2 b.)
c) Moje vlasy mají ošklivý zvyk se často mastit. (1 b.)

5. Jak to máš s kapesným?
a) Rychle mizí! (3 b.)
b) Utratím, ale za něco fakt mega hustýho! (2 b.)
c) Jsem šetřílek. ( 1 b.)

6. Jaký máš spánek?
a) No... mívám sklony k nespavosti. (3 b.)
b) Já tohle neřeším. Spím, jak spím. ( 2b.)
c) Vždycky usnu tak hluboce že... že na to snad ani není přirovnání! (1 b.)

7. Jak bys popsala své sny?
a) Trhané, noční můry, častý strach... prostě děs běs. (3 b.)
b) Sny plné vášně, barev... no a tak. ( 2 b.)
c) Já si sny moc nepamatuji. Když spím, tak spím. (1 b.)

8. Jak bys popsala své názory?
a) Dost se mění, ale dokážu je dost prosadit. (3 b.)
b) Jsem vůdčí tip, svými názory to hodlám dotáhnout do vždy určeného cíle. (2 .)
c) Své názory obvykle neměním a dost často je mívám stejné, jako můj přirozený vzor, či nějaká autorita.(1b.)


24 - 17 bodů - Váta!

Váta je člověk kreativní a bystrý, jenže toho moc neudrží v hlavě. Dost často se Vám mění chutě. Váty vydělávají snadno peníze, ale neumí dobře plánovat rychle nabytí finanční prostředky utratí. Smůla. Ale zase se vyhýbáte hádkám a problémům. V jídelníčku by Váta měla vynechat fazole, fast-food, syrová jídla a studenou stravu. Naopak jsou vítány ryby, oříšky, mléko a teplé polévky. Duševní rovnováha se projevuje pocite svěžesti a krásnými lesklými vlasy. Více zde.


16 - 9 - Pitta!

Jste li Pitta, znamená to úžasné organizační schopnosti, cílevědomost a dobrou paměť. Snadno se ale naštvete a nemáte dostatek trpělivosti. Nejlépe omezte kofein, jogurt, sýry, česnek, cibule a oříšky. Ale kupříkladu výrobky z obilovin, drůbeží maso a tvaroh jsou pro Pittu dokonalé. Když je Pitta v rovnováze, cítí chuť plánovat a je laskavá ke všem okolo. Více zde.


8-1 bod - Kapha!

Pokud Vám vyšla Kapha, znamená to, že jste tichá přemýšlivá osoba, která v sobě ale dlouho nedokáže dusit hněv a je i líná. Dokáže ale odpustit a málokdy zalže. Má skvělou výdrž, i když sportu není moc nakloněna a spánek má přímo jako ze snu. Měli byste si ale vymezit jistá pravidla, třeba to, že se budete vyhýbat sladkému, červenému masu, mastnému či studenému jídlu a oříškům. Naopak je fajn si čas od času dát mléko před spaním, drůbeží maso či jablka a hrušky. Pozor ale na melouny! Osvědčí se Vám to, odměněni budete skvělou imunitou, klidnou myslí a odvahou. Více zde.

POZOR! Test nezjistí, která z těchto tří možností jste, protože v sobě máte všechny. Dokáže ale rozpoznat, které v sobě máte nejvíc. Já jsem Pitta a o jeden bod ne Váta. Co vy? Podrobný test zde: http://www.ayurveda.cz/osobni-konstituce-pitta.htm

Víte co? Ono to tak krásně vyšlo, tenhle článek vyjde dnes, ve čtvrtek a zítra v pátek dostanete tu svou povídku. Já už stejně musím končit, dochází mi znaky! S tímhle článkem se dělám už fakt mega dlouho! Hm... takže... asi Vás prosím o plusko, dělala jsem se s tím opravdu mega dlouho. A budu ráda i za komentář s Vaším názorem, to by mě potěšilo. Mimochodem, myslím, že v zítřejším článku se... dozvíte něco. A prosím o hlasování.
To bude vše. Mějte se moc hezky.

Komentáře

KETRINKA1VIP(Svět Fantazie ^^)

Jednoduše úžasný článek ! Myslím to vážně. A bavil mě. Jde vidět, že sis na něm dala práci.
Ty obrázky ze hry byly moc pěkné ! A mimochodem, měla bys roztomilý děti. :'D
Písničky hezké, hlavně Monody. xD
Díky za názor, hrozně mě to potěšilo. Fakt, jsem dojatá.
Ten test je úžasný ! A vyšlo mi to stejně jako tobě.
Prostě jednoduše skvělý článek a těším se na další. : )
P.S. Určitě se tu někdy zas sejdeme a stihnem si napsat. :'D

KETRINKA1To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Ravenclaw(ANIME STALKERS)

Heh, ano. Mě to baví. Tento článek bez smyslu je naprosto dokonalý. Moc mě pobavil a naprosto mi zlepšil včerejší i dnešní den. Očividně máš opravdu velký talent na vytváření postav, protože ty tvé vypadají opravdu o mnoho lépe, než co já kdy vyplodila. Mimochodem, ty chceš děti ? Tak to mám asi jediná názor, že jednoduše nechci ani jedno.

Moje komentáře a bez chybičky ? Přeci jen se ve tvém naprosto perfektním článku našla chybička, protože ony bezchybné nejsou. Vlastně jsou těmi nejméně vtipnými z HPD. A gramatických chyb tam také určitě také bude dost. Eh, děkuji za reklamu na advokátní kancelář. Když o tom tak přemýšlím, dost často jsem přemýšlela o bytí advokátem či soudcem. Zákon, pravidla ale i ta relativní spravedlnost, to mě vždy zajímalo.

Rav, ale Rive to nezajímá. A ty ji nezajímáš !
Heh, chyba není v žákovi, ale v neschopném, věčně tichém, smutném a zadumaném učiteli. Mimochodem, ti dva smajlíci byli již zavražděni a byli jen pro tebe ! Věř mi, ze mě nikdy nebude zábavný extrovert, jako jsi ty.

RavenclawTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Ravenclaw: Dojala jsi mě.
V tvých komentářích opravdu není jediná chyba, vážně! Pokud nemáš jedničku z češtiny, je na tebe někdo zasedlý.
Já také přemýšlím o právnictví. Jasně, je to dost brzo, jenže když Vám to každý člen rodiny řekne tak desetkrát... ("Máš skvělou paměť, to se ti bude hodit!", "Jsi chytrá").
Naopak, to já tu plácám kraviny. Číst, co ty píšeš... to je opravdu pohlazení na duši.
Nejlepší učitel introvercie přeci musí být tichý a zadumaný! A nemusíš být extrovert pro to, abys byla skvělá! Blbost! Ty jsi skvělá taková, jaká jsi. (A jen a jen pro tebe si v tomhle komentáři zkontroluji chyby)

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Páni...asi jsem tě podcenila. Myslela jsem si, že nejsi telepatka. A ty si vydáš článek, který plánuji já. Rlly? Chjo...jinak přijímací zkoušky si složíš doma a automaticky budeš Vodník. Pak to můžeš šířit po třídě (asi ne, ale reklamu si udělat musím... xD)
Heh...já vím. Všechno to začalo poznáním Ravenclaw. Ale neboj, hezky si svou povahu roztřídím do tří dívek. Justin (šílená ezoterička) Magdalena (Lvíček :3) a Renny (myška). Pak to bude jednodušší. (Asi ne, ale to je jedno xD)
Jsem Pitta! Vůbec nechápu, jak jsi na ten test přišla. El Barto, Origanto! xD
Písničky luxusní! Nemám slov...
Takže...jelikož mi dochází slova (návalu lichotek jsem prostě nevydržela a hlava se mi roztřeštila, navíc, když jsem si dneska přečetla slohovku od Kajínka na téma Moje nejlepší kamarádka Danča.) je to dokonalýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.